perjantai 7. huhtikuuta 2023

Vuosikokouksessa Pöllökarhujen toiminnan suunnittelua

Pöllökarhujen vuosikokous järjestettiin 24.3. ja heti perään pidettiin kokouksessa valitun hallituksen kokous. Näissä tehtiin muutamia linjauksia Pöllökarhujen tulevaa toimintaa silmällä pitäen.

Pääpiirteissään toiminta jatkuu samanlaisena: peli-iltoja järjestetään ja tapahtumiin osallistutaan peliohjelman tarjoajina. Tutkimme myös mahdollisuutta järjestää syksyllä Pelipöytä-tapahtuman kaltainen pelipäivä (ks. edellisen Pelipöytä-tapahtuman sivu). Yhdistyksen hallituksen kokoonpanossa ei suuria muutoksia tapahtunut; Jarmo Niinisalo jatkaa ansioituneena yhdistyksen puheenjohtajana. Koko hallituksen löydät Tietoa seurasta -sivulta.

Lautapeli-illat ovat olleet tiistaisin parittomina viikkoina. Nyt lautapelaamista käynnistellään myös parillisten viikkojen tiistai-iltoihin, kun siellä ruvetaan pelaamaan mahjongia. Jos kiinalainen klassikkopeli kiinnostaa, niin kannattaa käydä loppukevään mahjong-illoissa kokeilemassa (18.4., 2.5., 16.5. ja 30.5.). Lisäksi vuosikokouksessa päätettiin, että yhdistykselle hankitaan muutamia pikkupelejä lisää, koska lautapeli-illoissa tarvitaan filleripelejä pidempien pelien rinnalle.

Roolipeli-illat jatkuvat torstaiseen tapaan ainakin kuluvan vuoden loppuun saakka. Sen jälkeen pelaamista järjestetään eri tavoin kuin tähän saakka, ellei jostain löydy uutta aktiivia jatkamaan roolipeli-iltojen vetämistä. Roolipelit eivät siis ole katoamassa Pöllökarhujen toiminnasta, mutta pelaamisen toteutustapa saattaa muuttua.

Riichi-mahjong muistuttaa perinteisillä pelikorteilla pelattavaa rommipeliä,
mutta korttien tilalla ovatkin värikkäät tiilet. Kuva: Pexels