Liittyminen ja jäsenedut

HUOM! YHDISTYKSEN PANKKITILI ON VAIHTUNUT 30.10.2022! Älkää siis käyttäkö vanhaa tiliä, jos se on tallennettu verkkopankkiinne tms. 

Jäseneksi liittyminen:

Voit liittyä jäseneksi sekä verkossa että paikan päällä seuran tapahtumissa. Molemmissa tapauksissa se onnistuu antamalla tietosi ja maksamalla jäsenmaksun. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 10 euroa.

Uudet ja vanhat jäsenet
Verkossa liittyminen onnistuu laittamalla ensin sähköpostia osoitteeseen pollokarhut@gmail.com. Laita otsikoksi mielellään jotain aiheeseen liittyvää, kuten vaikkapa "jäseneksi liittyminen."
Kerro sähköpostissa itsestäsi seuraavat tiedot:
Kaikki etunimet, sukunimi, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite.

Maksa tämän jälkeen 10 euroa yhdistyksen tilille:
Säästöpankki: FI98 4108 0012 2272 14
Merkitse saajaksi Pöllökarhut ry ja MUISTA KIRJOITTAA VIESTIKENTTÄÄN NIMESI, jotta voimme olla varmoja, kenen jäsenmaksusta on kysymys.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi jäsenkortin ja muut hyödylliset tiedot jäsenetujen käyttämiseen. Pyydämme kärsivällisyyttä, koska pankkien maksuliikenteessä menee aina oma aikansa ja jäsenkortit tehdään aitona kotimaisena käsityönä, joten prosessissa voi kestää oma aikansa. Yleensä sähköposti kuitenkin kilahtanee viimeistään noin viikossa. Joulut, juhannukset ja muut eeppiset pelitapahtumat voivat toki luoda poikkeuksen. Jos maksustasi on kuitenkin kulunut jo yli viikon ja sähköpostia ei ole kuulunut, niin heitä toki meitä uudelleen sähköpostilla ja selvitetään tilanne.

Jäsenedut:
Pöllökarhut ry:n jäsenille on tarjolla erilaisia etuja yhdistyksen tapahtumissa, joista tiedotetaan aina erikseen tapahtumien yhteydessä. Tälläisiä etuja voivat olla esimerkiksi edullisemmat osallistumismaksut turnauksiin tai alennusta yhdistyksen tuotteista. Lisäksi tottakai jäsenemme hyötyvät useista eduista asioidessaan yhteistyökumppaniemme kanssa.
Yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja:

Snowdale Design on paikallisille harrastajille jo varmasti tuttu useista eri tapahtumista. Ympäri maailmaa se tunnetaan erityisesti Dale of Merchants pelisarjastaan. Yhdistyksemme jäsenet saavat 15%-alennuksen hankkiessaan pelit suoraan Snowdale Designilta. - Snowdale Design

CafeSolo jakaa Pöllökarhujen kanssa vankkumattoman ymmärryksen hyvän kahvin tärkeydestä pelisuorituksen yhteydessä ja siksi onkin hienoa, että Porin paahtimon laadukkaan kahvin nauttiminen on Pöllökarhujen jäsenille nyt entistä edullisempaa! - Saat CafeSolossa lämpimät juomat ja kahvihyllyn pussit 10%-alennuksella, kun näytät kassalla jäsenkorttiasi! (Kahvi, tee jne.) Lisäksi CafeSolo avustaa meitä tapahtumien kahvihankinnoissa. - CafeSolo

Pienoismallimarketti tarjoaa verkkokaupassa asioiville pöllökarhuille 5% alennuksen. - PienoismallimarkettiJäsenrekisteri:
Seura pitää jäsenrekisteriä, johon merkitään jäsenen nimi, sähköpostiosoite, liittymispäivä sekä jäsenmaksun tila. Kun olet rekisterissä ja olet maksanut jäsenmaksusi, olet oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenrekisteristä on tehty asianmukainen jäsenrekisteriseloste.

Yhteistyökumppanit:


snowdaledesign.fi


CafeSolo

Pienoismallimarketti