Tietoa seurasta

Pöllökarhut ry - Porin Pöytäpeliseura on Porissa ja sen lähiympäristössä toimiva pöytäpeleihin keskittyvä rekisteröity yhdistys. Pöytäpeleihin kuuluvat lautapelit, korttipelit, roolipelit sekä miniatyyripelit. Yhdistyksen tarkoituksena on kerätä pöytäpeleistä innostuneet yhteen muun muassa erilaisten tapahtumien muodossa ja siten helpottaa ja edistää pelaajien harrastusmahdollisuuksia antamalla heille tilaisuus tutustua uusiin peleihin ja jopa kokonaan uusiin pöytäpelilajeihin. Kaikista tärkeimpänä tavoitteena seuralla on tottakai auttaa paikallisia harrastajia löytämään toisensa ja täten saamaan lisää peliseuraa!

Tapahtumien lisäksi Pöllökarhut ovat esillä myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa, sekä tottakai täällä seuran omassa blogissa. Oman sivun lisäksi seuralla on Facebookissa myös yleinen keskusteluryhmä. Seuran varsinainen kotisivu on parhaillaan työn alla, joten joskus tulevaisuudessa se tulee korvaamaan tämän blogisivuston, mutta toistaiseksi siis löydät kaiken tarpeellisen tiedon juuri täältä.

Seura sai alkunsa 3.2.2016 ja se rekisteröitiin seuraavan vuoden alussa. Yhdistyksen hallituksessa toimivat alla olevat henkilöt, jotka tavoitat seuran sähköpostiosoitteella: pollokarhut@gmail.com

Pöllökarhut ry:n säännöt löydät täältä.

Tietoa jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista löydät täältä.

Hallitus 2019:
Jarmo Niinisalo – puheenjohtaja
Johanna Kerola – varapuheenjohtaja
Petteri Palomäki – sihteeri
Timo Hohkala – rahastonhoitaja
Riku Länsineva  – hallituksen jäsen
Riku Sulamäki – hallituksen jäsen


Aktiivit:
Hallituksen lisäksi tietenkin myös aktiivisia jäseniä tarvitaan seuran tapahtumien järjestämisessä ja ilman heitä eli teitä ne eivät olisi edes mahdollisia. Kaipaammekin siis jatkuvasti uutta verta aktiiveihimme, joten jos pöytäpeliharrastus on lähellä sydäntäsi, niin tule mukaan toimintaan.

Jäsenkorttivastaava ja markkinointikonsultti
Kristiina Seppä

Pöllökarhujen Blood Bowl-komitea, joka huolehtii seuran liigan järjestelyistä
Harri Hursti
Petteri Palomäki
Tero Saarenmaa
Jarkko Syrjälä