Tietoa seurasta

Pöllökarhut ry - Porin Pöytäpeliseura on Porissa ja sen lähiympäristössä toimiva pöytäpeleihin keskittyvä rekisteröity yhdistys. Pöytäpeleihin kuuluvat lautapelit, korttipelit, roolipelit sekä miniatyyripelit. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää pelaajien harrastusmahdollisuuksia. Tämä tapahtuu keräämällä pöytäpeleistä innostuneet yhteen mm. erilaisten tapahtumien muodossa. Näissä voi tutustua uusiin peleihin ja jopa kokonaan uusiin pöytäpelilajeihin. Kaikkein tärkeimpänä tavoitteena seuralla on totta kai auttaa paikallisia harrastajia löytämään toisensa ja täten saamaan lisää peliseuraa!

Lähes kaikki yhdistyksen tapahtumat ovat kaikille avoimia eli eivät vain jäsenille. Jäseneksi liittyminen on kuitenkin kaikista helpoin tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja näin auttaa harrastuksen kehittymistä Satakunnassa.

Tietoa jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista löydät täältä.

Tapahtumien lisäksi Pöllökarhut ovat esillä myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa, sekä tottakai täällä seuran omassa blogissa.

Pöllökarhut ry:n säännöt löydät täältä.

Yhdistyksen hallituksessa toimivat alla olevat henkilöt, jotka tavoitat seuran sähköpostiosoitteella: pollokarhut@gmail.com

Hallitus 2021:
Jarmo Niinisalo – puheenjohtaja
Elias Lehti – varapuheenjohtaja
Johanna Kerola – jäsenvastaava
Sami Koponen – sihteeri
Timo Hohkala – rahastonhoitaja
Riku Sulamäki – hallituksen jäsen


Aktiivit:
Hallituksen lisäksi tietenkin myös aktiivisia jäseniä tarvitaan seuran tapahtumien järjestämisessä ja ilman heitä eli teitä ne eivät olisi edes mahdollisia. Kaipaammekin siis jatkuvasti uutta verta aktiiveihimme, joten jos pöytäpeliharrastus on lähellä sydäntäsi, niin tule mukaan toimintaan.

Jäsenkorttivastaava ja markkinointikonsultti
Kristiina Seppä

Pöllökarhujen Blood Bowl-komitea, joka huolehtii seuran liigan järjestelyistä
Harri Hursti
Petteri Palomäki
Tero Saarenmaa
Jarkko Syrjälä

Lyhyt historia:
Seura sai alkunsa 3.2.2016 ja se rekisteröitiin seuraavan vuoden alussa. Siitä saakka yhdistys on laajentanut toimintaansa ja nykyisin toimintaa on kesää lukuunottamatta joka viikko ja usein jopa useampanakin viikonpäivänä. Yhdistyksen perustoimintaa ovat kaikille avoimet peli-illat. Lauta- ja miniatyyripelit olivat mukana alusta asti, roolipelitarjonta lisättiin mukaan vuonna 2019.

Yhdistyksen kruununjalokivi on Pelipöytä-niminen tapahtuma, joka juhlistaa pelaamisen yhteisöllisyyttä ja tarjoaa pelattavaa kaikissa yhdistyksen alla olevissa kategorioissa. Tapahtuma järjestetään kerran vuodessa ja ensimmäistä kertaa se pidettiin 2019.

Vuoden 2020 keväällä koronapandemia esti sekä peli-iltojen järjestämisen että tapahtumiin osallistumisen. Nopeasti yhdistyksen toiminta saatiin kuitenkin siirrettyä etäyhteyksien varaan Discord-palvelimelle.