Liittyminen ja jäsenedut

Jäseneksi liittyminen:

Voit liittyä jäseneksi sekä verkossa että paikan päällä seuran tapahtumissa. Molemmissa tapauksissa se onnistuu antamalla tietosi ja maksamalla jäsenmaksun. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 10 euroa.

Uudet ja vanhat jäsenet
Verkossa liittyminen onnistuu laittamalla ensin sähköpostia osoitteeseen pollokarhut@gmail.com. Laita otsikoksi mielellään jotain aiheeseen liittyvää, kuten vaikkapa "jäseneksi liittyminen."
Kerro sähköpostissa itsestäsi seuraavat tiedot:
Kaikki etunimet, sukunimi, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite.

Maksa tämän jälkeen 10 euroa yhdistyksen tilille:
Nordea: FI06 1302 3000 1072 08
Merkitse saajaksi Pöllökarhut ry ja MUISTA KIRJOITTAA VIESTIKENTTÄÄN NIMESI, jotta voimme olla varmoja, kenen jäsenmaksusta on kysymys.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi jäsenkortin ja muut hyödylliset tiedot jäsenetujen käyttämiseen. Pyydämme kärsivällisyyttä, koska pankkien maksuliikenteessä menee aina oma aikansa ja jäsenkortit tehdään aitona kotimaisena käsityönä, joten prosessissa voi kestää oma aikansa. Yleensä sähköposti kuitenkin kilahtanee viimeistään noin viikossa. Joulut, juhannukset ja muut eeppiset pelitapahtumat voivat toki luoda poikkeuksen. Jos maksustasi on kuitenkin kulunut jo yli viikon ja sähköpostia ei ole kuulunut, niin heitä toki meitä uudelleen sähköpostilla ja selvitetään tilanne.

Jäsenedut:
Pöllökarhut ry:n jäsenille on tarjolla erilaisia etuja yhdistyksen tapahtumissa, joista tiedotetaan aina erikseen tapahtumien yhteydessä. Tälläisiä etuja voivat olla esimerkiksi edullisemmat osallistumismaksut turnauksiin tai alennusta yhdistyksen tuotteista. Lisäksi tottakai jäsenemme hyötyvät useista eduista asioidessaan yhteistyökumppaniemme kanssa.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja:

Pelikrypta on pelikauppa, joka avasi ovensa Poriin heinäkuussa 2017. Pelikrypta palvelee lauta-, miniatyyri-, kortti- ja roolipelaajia aivan kaupungin keskustassa. Pöllökarhujen jäsenet saavat tilattavista tuotteista (eli tuotteista, jotka eivät löydy hyllystä) 15%-alennuksen OVH:sta. Lisätietoa löydät Pelikryptan sivuilta.

CafeSolo jakaa Pöllökarhujen kanssa vankkumattoman ymmärryksen hyvän kahvin tärkeydestä pelisuorituksen yhteydessä ja siksi onkin hienoa, että Porin paahtimon laadukkaan kahvin nauttiminen on Pöllökarhujen jäsenille nyt entistä edullisempaa! - Saat CafeSolossa lämpimät juomat 10%-alennuksella, kun näytät kassalla jäsenkorttiasi! (Kahvi, tee jne.) - CafeSolo

Verkkoshoppaillessasi Sotakone Miniaturesissa taas saat Pöllökarhujen jäsenenä tilauksiisi ilmaiset postikulut. - Sotakone Miniatures

D-oom Productsin verkkokaupassa ja myyntipisteillä saat Pöllökarhujen jäsenenä 10%-alennuksen ostoksistasi. Alennuksen piiriin eivät kuitenkaan kuulu cd-levyt, nahkaiset noppakupit ja satunnaiset muut tuotteet, jotka ovat D-oomin yhteistyökumppanien tuotteita, joita myydään D-oom Productsin verkkokaupan kautta. - D-oom Products

Pienoismallimarketti tarjoaa verkkokaupassa asioiville pöllökarhuille 5% alennuksen. - Pienoismallimarketti


Jäsenrekisteri:
Seura pitää jäsenrekisteriä, johon merkitään jäsenen nimi, sähköpostiosoite, liittymispäivä sekä jäsenmaksun tila. Kun olet rekisterissä ja olet maksanut jäsenmaksusi, olet oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenrekisteristä on tehty asianmukainen jäsenrekisteriseloste.

Yhteistyökumppanit:


Pelikryptan Facebook-sivut


CafeSolo

Sotakone Miniatures

D-oom Products

Pienoismallimarketti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti