sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Noormarkussa pelataan taas 22.7.Pöllökarhut pakkaa koko peliarsenaalinsa Noormarkkuun jälleen viikon kuluttua, kun luvassa on pelailua kaikissa neljässä Pöytäpeliseuran alalajissa. Tarjolla on totuttuun tapaan sekä tilaa, että peliseuraa niin lauta-, kortti-, miniatyyri- ja roolipeleille. Rentoa ja vapaata pelailua siis tuttuun tapaan. Roolipelien osalta tällä kertaa olisi myös erillinen tilaisuus tarjolla nopeimmille, josta voit lukea alempaa....


PÖYTÄPELIPÄIVÄ

Paikka: Noormarkun Kirjasto (Laviantie 4, Noormarkku 29600 Pori)
Aika: perjantai 22.7. 
Kello: 14.00 - 20.30
Ilmainen sisäänpääsy 


PARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPARANOIAPA

Kiinnostuneille olisi siis tarjolla mahdollisuus päästä pelaamaan perinteisten roolipelien yhtä suurta klassikkoa eli Paranoiaa. Jos et tiedä pelistä mitään, niin hyvä! Jollet ole koskaan kuullutkaan pelistä, niin vielä parempi! Paranoia on hyvin levoton, yllättävä ja väistämättä huumoripitoinen tieteisroolipeli, jonka kokeileminen pitäisi olla jokaisen pöytäpelaajan "bucket listillä", joten kannattaa tarttua tilaisuuteen.

Puheenjohtajamme Riku on luvannut muuntautua pelinjohtajaksi ja vetää kiinnostuneille kertaluontoisen pelisession. Peliin osallistuminen ei vaadi aiempaa roolipelikokemusta, mutta kylläkin ennakkoilmoittautumisen. Tämä siksi, että pelisession järjestäminen vaatii suunnittelua ja valmisteluja. Pyydämmekin halukkaita ilmoittautumaan etukäteen seuran sähköpostiin.

Eli:

1. Mitä vähemmän tiedät pelistä sen parempi
2. Täten siis myös hyvin aloittelijaystävällinen
3. Pelin kesto noin 2-3 tuntia
4. Mukaan mahtuu 4-6 pelaajaa
5. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen: pollokarhut@gmail.com
6. Tietokone on YSTÄVÄ


Paranoian lisäksi tarjolla on tietysti komea kokoelma lautapelejä ja mikäli sinulta löytyy juuri se tietty peli, jota haluat päästä pelaamaan niin ota se ihmeessä mukaan, eiköhän siihenkin halukkaita pelaajia löydy. Toki tähän mennessä pelejä on aina ollut enemmän, kuin aikaa, joten tuskin tarvitsee olla huolissaan, että pelattava loppuisi kesken.

Esillä ovat varmasti myös viimeaikoina suurempaa huomiota ja kiinnostusta herättäneet pelit, kuten korttipeleistä Android: Netrunner, lautapeleistä Go, ja miniatyyripeleistä X-Wing. Tilaa kuitenkin kirjastolla riittää hyvin vaikka mihin, joten omat suosikit mukaan ja yhdessä pelailemaan koko illaksi niin paljon kuin sielu sietää!

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.Seuraava Go-pelipäivä on muuten luvassa tämän tapahtuman jälkeen seuraavalla viikolla, joten tarkkaile blogia ja someja sen suhteen.

Myös X-Wingiä on tarjolla pelipäivän ja demojen muodossa alkuviikosta, kuten voitte aikaisemmasta postauksesta lukea.

Edit:Hienoja uutisia! Erä Pöllökarhujen t-paitoja saapui juuri parahiksi viikonlopun tapahtumia varten. Tilaajat voivat siis kiskoa paitansa päälle vaikka heti huomenna peli-illassa Noormarkun kirjastolle. Huomaa, että propagandaosastokin on innoissaan. Muutamia paitoja on otettu myös varastoon myytäväksi, joten nopeimmat voivat välttyä seuraavan tilauksen odottelulta ostamalla paidan "suoraan hyllystä." Seuran paitahan maksaa jäsenille 20 euroa ja muille 25 euroa. Hankkimalla paidan tuet suoraan seuran toimintaa ja mikä tärkeintä näytät väriä mitä tyylikkäimmällä tavalla!