keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kaipaatko lisää katsottavaa? Pöllökarhut suosittelee näitä pelisarjoja

Onko katsottava loppu? Kiinnostaisiko kaivella pelivideoita maailmalta, mutta ei minkäänlaista käsitystä mistä aloittaa? No älä enää ihmettele, sillä aktiiviset kätyrimme ovat koonneet Pöllökarhujen kanavalta löytyvälle soittolistalle yksittäisiä jaksoja erilaisista Youtube-sarjoista, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Listalta löytyy eri kanavilta poimittuja arvosteluja, opetusvideoita, roolipelisessioita ja ylipäätään viihdyttävää katsottavaa ja kaikki tietysti käsittelevät erilaisia rakastamiamme pöytäpelejä.

Lisäsimme aluksi kokoelmaan parhaimmistoa viihdearvonsa perusteella ja jätimme vielä toistaiseksi raskaimmat strategiavideot ja luentomateriaalit pois. Näissäkin sarjoissa riittää jo katseltavaa päiväkausiksi, kun lähtee tekijöiden omilta kanavilta hakemaan lisää.

Pääset soittolistaan myös tästä

Oletko jo katsonut näitä sarjoja? Löytyykö omia suosikkeja? Tuleeko mieleesi ehkä jotain lisää, jota tahtoisit suositella kaikille muillekin? Soittolistaa on tarkoitus päivittää tulevaisuudessa sitä mukaan, kun uusia hienoja teoksia bongataan, joten esittele ihmeessä meille omat löytösi.