tiistai 7. kesäkuuta 2016

X-Wing -päivä 13.6. - Tule kokeilemaan aloittelijaystävällistä miniatyyripeliäX-Wing Miniatures Game on korkeasta laadustaan tunnetun Fantasy Flight Gamesin miniatyyripeli, joka on kuitenkin huomattavasti helpommin lähestyttävä, kuin miniatyyripelit yleensä. Pelin säännöt oppii noin vartissa, mutta niissä on tästäkin huolimatta niin paljon syvyyttä, että mestariksi tuleminen vaatii sen verran lentotunteja, että moni oikeaa lentolupakirjaa hamuava olisi kateellinen. Aloittelijaystävällisyyttä lisäävät myös muita edullisemmat aloituskustannukset ja valmiiksi maalatut miniatyyrit, jolloin pelaamaan pääsee suoraan paketista eikä tarvitse panostaa miniatyyrien kokoamiseen ja maalaamiseen.

Pöllökarhut järjestää ensi maanantaina Pelikaupalla X-Wingille pyhitetyn iltapäivän. Ohjelmassa on vapaata pelailua jo pelin aloittaneille ja tottakai tärkeimpänä demopöytä tai pari, joissa pääsee itse kokeilemaan peliä kokeneiden lentäjien ohjauksessa.

Pöllökarhujen X-Wing -pelipäivä
Maanantaina 13.6.
Kello 16.00 - 19.00 *
Porin Pelikaupalla

* Veteraanit voivat toki aloittaa pelaamaan vaikka heti kaupan auettua, mutta demo-pelit tarjolla pääasiassa iltapäivällä.


Vain Star Wars -faneille? Ei todellakaan!

Vaikka tähtien sotimiset tarjoavatkin pelille hyvän ja vahvan teeman, niin X-Wing ei ole kuitenkaan pelkästään Star Wars -faneille. Peli kun on yksinkertaisesti niin hyvin tehty ja pelimekaniikka koukuttava, että lentelyyn uppoutuu helposti kuka tahansa. Pelissä myös lentotaidot ovat pääosassa pelkän vahvimman mahdollisen "armeijan" kokoamisen sijaan, joten peli sopii täten täydellisesti rennon pelaamisen lisäksi myös turnauspeliksi. Suomessa ja Porissa X-Wing turnauksia järjestetäänkin jatkuvasti ja myös täällä Porissa niitä on vähintään 5-6 vuodessa, kuten olette mahdollisesti jo ehtineet huomatakin.

Peliin ja sen mielenkiintoiseen mekaniikkaan voit tutustua myös alta löytyvän FFG:n oman videotutoriaalin parissa, mutta parhaiten pelikokemukseen pääse tottakai sisälle tulemalla itse kokeilemaan!