sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Osallistu kyselyyn Porin Pelikaupan valikoiman kehittämiseksi


Kivijalan tukeminen on aina hyvin tärkeää, mutta joka kerta ei tahdo paikallisesta hyllystä löytää haluamaansa. Porin Pelikaupan pyynnöstä Pöllökarhut ojentavatkin tässä auttavan tassunsa ja järjestämme kyselyn siitä, mitä pöytäpeliharrastajat toivoisivat Pelikaupan valikoimasta löytyvän. Tottahan toki kaupalla otetaan toiveita vastaan aina, joten palautetta voi ja kannattaa antaa myös suoraan liikkeeseen. Älä turhaan jää harmittelemaan puutetta vaan tuo se esille, sillä ajatuksenlukijoihin on varaa hyvin harvoilla yrityksillä. Näin parannat paikallista valikoimaa ja se on kaikkien pelaajien eduksi.

Toimi näin: Mene kyselyyn, josta löydät listan jo toivottuja tuotteita. Voit äänestää näistä omia tarpeitasi ja voit myös lisätä uuden toiveen listalle, jos sieltä puuttuu jokin, mitä itse haluaisit kaupalta hankkia. Kaikki ovat tottakai tärkeitä tuotteita, mutta äänestä silti harkiten vain niitä tuotteita, joita itse todella kaipaat. Näin näemme parhaiten, mitkä ovat niitä halutuimpia ja kiireellisimpiä tarpeita.

Huom: Kyselylomakkeen heikkoutena on, että voit lisätä vain yhden uuden asian listaan kerrallaan. Jos siis haluat lisätä useampia, niin vastaa siihen ensin syöttäen ensimmäinen oma ehdotuksesi tekstikenttään. Kun olet lähettänyt tämän vastauksen paina "change my answer" ja pääset palaamaan taaksepäin ja syöttämään listalle jälleen uuden asian ja niin edelleen. Äänestäminenhän onnistuu kätevästi vain rastittelemalla ovat toivomukset.

Pääset kyselyyn klikkaamalla tästä