torstai 2. kesäkuuta 2016

Malifaux-päivä 18.6. - Tule tutustumaan Malifauxin maailmaan


Lauantaina 18.6. järjestetään Pelikaupalla pieni Malifaux-päivä kyseisen pelin ympärillä. Kyseessä on siis figumäärältään pieni miniatyyripeli, joka sijoittuu 1900-luvun alun maailmaan, jossa on löydetty reitti eräänlaiseen rinnakkaistodellisuuteen, jota ihmiset tietysti lähtevät kilvan valtaamaan omakseen."Based in an alternate Earth, Malifaux uses gothic, steampunk, and victorian horror with a dose of the wild west to inject fun and depth into the magical lawlessness of a world rife with monsters, necropunks, man-machine hybrids, gunslingers, and powerhungry politicos. Actively using character-driven stories to define the world of Malifaux, seek your fortune in this fast paced and brutal 32mm tabletop miniature skirmish game. "

Malifaux ei ole ehkä kaikista aloittelijaystävällisin miniatyyripeli, muttei tietenkään mahdoton harrastuksen aloittamiseen. Yksityiskohtaiset miniatyyrit ja haastavan runsaat säännöt, voivat tehdä oppimiskäyrästä jyrkän, mutta toisaalta miniatyyripelaamisen kultainen sääntö on aina ollut, että tulee valita sellainen peli, joka itseen eniten vetoaa, niin muu seuraa kyllä perässä. Jos siis Steampunk-zombie-kauhu-politikointi kuudesti laukeavat laulaen ja tulipallot lennellen kuulostaa omalta jutultasi, niin tule ihmeessä tekemään tuttavuutta pelin kanssa, olivat miniatyyripelit sitten ennestään tuttuja tai eivät!Luvassa on pelitilaa jo pelin aloittaneille, joten pääset livenä näkemään miltä meno näyttää täydessä toiminnassa ja sen lisäksi on tottakai varattu tilaa erilliselle demopöydälle, jossa pääset itse testaamaan peliä käytännössä kokeneen harrastajan opastuksella.


Tule siis mukaan tutustumaan Malifauxin maailmaan!

Lauantai 18.6. 
Kello 12.00 - n. 18.00
Porin Pelikauppa


* Johon sijoittuu myös roolipeli Through the Breach, joka on tietysti tärkeä sivumaininta, kun kerran molemmat pelityypit yhdistyksemme alle kuuluvat.
PS. Kilta haisee. 

Rakkaudella, 

Kaivostyöläisten ja höyryasentajain ammattiliitto