torstai 23. kesäkuuta 2016

Pöllökarhut toivottaa hyvää juhannusta – ja tiedottaa tulevista tapahtumistaViime viikkoina on tapahtumia riittänyt, on ollut esittelypelejä, kuten X-Wing, Android:Netrunner ja Malifaux. Lisäksi Porin asukastuvat on saatu onnistuneesti kierrettyä ja Go-jaos on aloittanut onnistuneesti toimintansa. Ymmärrettävästi peliputki katkeaa kesäkuun loppupuolella, kun myös Pöllökarhut siirtyvät viettämään keskikesän juhlaa. Pöllökarhujen hallitus toivottaakin sekä kaikille jäsenilleen, että myös tavallisille kansalaisille hyvää juhannusta.

Toiminta jatkuu taas heinäkuun alusta; Pöllökarhujen uusi megakorporaatio Owlbear Inc. järjestää Andoid: Netrunner aloittelijaturnauksen Porin Pelikaupalla lauantaina 2.7. Tarkemmat tiedot löytyvätkin jo edellisestä blogitekstistä. Lisäksi Go-jaos jatkanee toimintaansa heti seuraavalla viikolla (vko 27), siitä tarkemmat tiedot saataneen kuitenkin vasta ensi viikolla.

Myös seuraava isompi tapahtumakin on jo tiedossa, kun Pöllökarhut siirtää koko pelirykmenttinsä Noormarkkuun perjantaina 22.7. Kirjastolla pidettävä tapahtuma alkaa klo 14, ja päättyy klo 20.30. Tapojen mukaan lauta-, kortti-, sekä miniatyyripelaajat ovat tervetulleita pelaamaan uusia ja vanhoja pelejä hyvässä seurassa. Lisäksi myös roolipelaajille järjestetään oma pelinsä tällä kerralla. Pj Riku on luvannut vetää halukkaille Paranoia-roolipelin. Koska roolipelin vetäminen vaatii tavallista enemmän järjestelyjä, pyydetään tähän humoristiseen, vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen sijoittuvaan scifi-roolipeliin haluavia ilmoittamaan tulostaan etukäteen. Tämä käynee helpoiten facebookin kautta tapahtuman omalla sivulla ilmoittamalla, mutta vaihtoehtona myös sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen: pollokarhut@gmail.com . Peliin otetaan mukaan 4-5 pelaajaa, joten ilmoitattehan kiinnostuneisuutenne ajoissa.

Hyvää juhannusta kaikille! 

Pöllökarhut kieltää kaikkia hukkumasta tänäkään juhannuksena.