sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Android: Netrunner esittely Porin Pelikaupalla!


Hei!

Porin Pelikauppa on vihdoin saanut suosittua Android: Netrunner -korttipeliä kaupan hyllyyn! Tämän kunniaksi tulemme pitämään pelidemoja Porin Pelikaupalla ensi viikolla maanantaina 23.5. klo 15.30 alkaen ja torstaina 26.5. klo 16.30 alkaen.

Otamme mukaan yhdellä aloituslaatikolla tehdyt pakat ja opetamme pelin perusteet pelaamisen yhteydessä. Tarkoituksena on järjestää aloittelijaystävällinen turnaus myöhemmin kesällä. Jos sinulla on jo Android: Netrunner itselläsi niin tee yhden aloituslaatikon korteilla pakka ja tule mukaan pelaamaan!

Mikä ihmeen Android: Netrunner?

Android: Netrunner (ANR) on Cyberpunk-maailmaan sijoittuva asymmetrinen pakanrakennuspeli, jossa vastakkain ovat megakorporaatiot ja hakkerit (runnerit). Megakorporaatiot rakentavat servereitä ja yrittävät edistää omia agendojaan ja runnerit yrittävät varastaa kyseiset agendat murtautumalla yhtiöiden servereihin.

Pelin osapuolet pelaavat täysin eri tavoilla missä yhtiöt rakentavat uusia servereitä ja asentavat runnereille hengenvaarallisia suojausohjelmia eli ICE:ja servereiden suojaksi pitääkseen runnerit poissa, jotta saavat agendansa pisteytettyä. Runnerit taas rakentavat profiiliinsa soveltuvia työkaluja ja murto-ohjelmia, jotta he pääsisivät yhtiöiden servereille hengissä varastamaan agendat.

Mikä tekee tästä jännittävää? Yhtiöt asentavat ohjelmansa ja serverinsä kääntöpuoli alaspäin ja runneri ei tiedä mitä serverille on asennettu ennenkuin he törmäävät ohjelmiin tai pääsevät serverille! Yrittääkö yhtiö pisteyttää agendan uudella serverillä vai asensiko pahamainen Jinteki-megayhtiö kuolettavan ansan? Yhtiö tietää millaisia murtotyökaluja runnerilla on asennettuna ja tietää mitkä hänen suojausohjelmansa eivät ole vedenpitäviä. Yhtiö voi asentaa uuden suojausohjelman serverille. Onko se joku ICE mihin runnerilla ei ole vastausta tällä hetkellä? Vai onko se vain röyhkeä bluffi?

Let the mindgames begin!!!


Otamme vastaan myös Pöllökarhujen paitatilauksia ja jäsenhakemuksia demotuksen aikana. Muistakaa että liittymällä Pöllökarhujen jäseneksi saatte 10% alennuksen Porin Pelikaupan tuotteista näyttämällä digitaalista jäsenkorttia kassalla!

Nähdään pelikaupalla!

Riku L
Pöllökarhujen pj.

Alla vielä Fantasy Flight Games:in erinomainen videotutoriaali pelistä!