maanantai 11. huhtikuuta 2016

Porin Pelikaupan X-Wing Store Championship tulokset

Täällä ei turnauksissa turhaan stressata

Viime lauantaina taisteltiin Porin Pelikaupan X-Wing Store Champion -tittelistä, josta aiemmin olikin jo puhetta. Kymmenen pelaajaa saapui vääntämään kättä tästä kunniasta neljän kierroksen verran ja lopussa eniten pisteitä kerännyt kruunattiin tai tässä tapauksessa laatoitettiin voittajaksi. Voittaja, kun todellakin sai varsin tyylikkään seinälaatan muistoksi menestyksestään pelin tekijältä FFG:ltä, joka on muutenkin erittäin hyvin kunnostautunut kaikkien turnauspeliensä tukemisessa. Kenenkään ei siis nytkään tarvinnut lähteä kotiin ilman edes jonkinlaista palkintoa turnaukseen osallistumisesta.

Mutta se hehkutuksesta ja mennään asiaan eli siirrytään siis suoraan lopputuloksiin. Intohimoisempaa X-Wing-harrastajaa varten kärkisijojen turnauslistat löytyvät henkilökohtaisen blogini puolelta.Sijoitus. Nimi - Turnauspisteet (MOV) (Ryhmittymä)

1. Riku Länsineva - 20 points (682) (Empire)
2. Christer Niemi - 15 points (590) (Empire)
3. Lassi Palomäki - 15 points (589) (Rebels)
4. Kalle Kuusniemi - 13 points (564) (Rebels)
5. Harri Hursti - 10 points (389) (Rebels)
6. Mika Norrgård - 10 points (344) (Empire)
7. Markus Ylinurmikoski - 8 points (277) (Scum & Villainy)
8. Ville Vallin - 5 points (243) (Rebels)
9. Timo Hohkala - 0 points (266) (Empire)
10. Turo Santikko - 0 points (56) (Scum & Villainy)

No siltähän se nyt tosiaan näyttää, että turnauksen voitto meni suoraan Pöllökarhujen puheenjohtajalle Rikulle, joka onnistui kampeamaan tittelin pois viime vuoden mestarilta Christeriltä, joka joutui tällä kertaa tyytymään toiseen sijaan. No se on aina hyvä, että kärki vähän heiluu, niin pysyy meno mielenkiintoisempana.

Vähintään kaksi X-Wing-turnausta on vielä tälle vuodelle Porissa luvassa, joten tilaisuuksia kahmia itselleen FFG:n palkintoja on vielä tulossa, jos nämä taistot jäivät välistä. Ja mikäli tahdot päästä kokeilemaan peliä, niin ei muuta kuin huutelemaan Pöllökarhuille, niin aivan varmasti järjestetään esittelypelejä tästäkin.

Voittajan on helppo virnuilla