tiistai 4. helmikuuta 2020

Ylimääräisiä noppia? Tarpeettomia pelejä? Pelipöytä tarjoaa ratkaisun!

Hei ja tervetuloa Pöllökarhut ry:n kotisivuille. Jos eksyit tänne Pelipöytä tapahtuman vuoksi, niin löydät sen oman välilehden tuolta hieman ylempää oikealta tai suoraan klikkaamalla alta.
Myös tässä postauksessa puhumme kuitenkin Pelipöydästä ja erityisesti vihreästä Pelipöydästä! Kuten monet ovat varmasti jo huomanneet, niin tapahtumassa järjestetään lautapelikirppis, mutta se ei suinkaan ole Pelipöydän ainoa tilaisuus kierrätykseen, sillä täten julkistamme myös käynnistyväksi Pöllökarhut ry:n NOPPAKOLEHDIN!

Super Green!

Onko tullut hamstrattua hieman liikaa noppia? Älä huoli emme tuomitse. Me kaikki teemme niin. Varsinkin roolipelaajat. Niin sinä juuri. Eikö olisikin mukavaa, jos olisi joku hyvä tapa karsia kokoelmaasi pienemmäksi? (Jotta maltat taas hankkia uusia hienompia noppia)

Lahjoita tarpeettomat noppasi pöllökarhujen noppakolehtiin ja tuet näin samalla yhdistyksen toimintaa. Laitamme nopat kiertoon tekemään hyvää. Noppasi saattaa esimerkiksi saada uuden elämän osana aloittelevan roolipelaajan ihka ensimmäistä omaa noppasettiä, miniatyyripelaajan örkkiämpäriä tai kenties korttipelaajan elämäpistelaskurina...

Pöllökarhujen Noppakolehti - Laita hyvä eli nopat kiertoon!Ja kannattaa tosiaan muistaa, että Pelipöydässä on myös tuo kirppis. Nimestään huolimatta lautapelikirpikselle on mahdollista tuoda myös muita pelejä. Löydät ohjeet TÄSTÄ. Kannattaa siis varata käteistä mukaan tapahtumaan ja tulla tekemään löytöjä.