maanantai 17. helmikuuta 2020

Pöllökarhujen toimintavuosi 2019Nyt kun yhdistyksen uusi hallitus on järjestäytynyt ja Pelipöytä-tapahtuma on takanapäin, ehdimme hieman summaamaan viime vuoden tapahtumia ja kaavailemaan tulevia.

Vuonna 2019 Pöllökarhut järjesti runsaasti toimintaa. Pääosassa olivat perinteiset torstain lautapeli-illat ja loppukeväästä alkaneet tiistain roolipeli-illat. Miniatyyripelien osalta Blood Bowl:sta järjestettiin liiga edellisvuosien tapaan, mutta lisäksi viime vuonna laitettiin pystyyn myös Warhammer 40k -liiga. Tapahtumista näkyvin oli ensimmäistä kertaa järjestetty Pelipöytä-tapahtuma, jossa olivat esillä niin lauta-, keräilykortti-, miniatyyri- kuin roolipelitkin.

Näiden lisäksi Pöllökarhut oli järjestämässä peliohjelmaa myös lukuisissa muissa tapahtumissa, kuten International Tabletop Day:ssa, Nipporissa, Insomniassa ja Porin pelipäivässä. Pienimuotoisempia osallistumisia olivat mm. seurakunnan nuorten aikuisten lautapeli-ilta ja ystäväkahvila Murun lautapeliohjelma. Pelaamisen ohella tarjolla oli myös yleisiä kokoontumis- ja jutteluiltoja miniatyyripelien harrastajille, keräilykorttipelaajille ja roolipelien pelinjohtajille.

Kiitoksia kaikille aktiiveille, jotka ovat saaneet tämän aikaan!

Kuluvana vuonna 2020 yhdistyksen toiminta jatkuu samankaltaisena, eli säännöllisinä kaikille avoimina peli-iltoina ja peliohjelman järjestämisenä erilaisissa tapahtumissa. Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löytyvät myös Facebook-sivun tapahtumista.

Yhdistyksen hallituksen tälle vuodelle linjaamat tavoitteet ovat yhdistyksen inklusiivisen linjan jatkaminen, jäsenkannan hoitaminen ja harrastustoiminnan jatkuva kehittäminen.

Tervetuloa mukaan tekemään ja osallistumaan!


Tietoa ja ohjeet yhdistyksen jäseneksi liittymiseen löydät tästä.