lauantai 17. joulukuuta 2016

Pöllökarhut jouluilee ja vaihtaa vuottaJoulu lähestyy ja pian seinällekin vaihdetaan uusi kalenteri. Paljon kaikkea on mahtunut tähän ensimmäiseen vuoteen. Kaikenlaista on tehty, kaikenlaista on opittu ja ensi vuonna jatketaan taas tämän hyvän vauhdin pohjalta eteenpäin. Nämä sivut ja sosiaaliset mediamme täyttyvät metelistä, kun on taas aika riehua lisää, joten nyt itse kukin voi levollisin mielin rauhoittua viettämään joulua. Tässä vielä pari juttua ihmeteltäväksenne joulupyhiksi.


Porin Pelipäivän Pöytäpelikellari

Marraskuussa väkeä kokoontui keskustan nuokkarille pelien pariin ja alakerran pöytäpelitouhuja pääsee Pöllökarhujen youtube-kanavalla ihmettelemään myös videomuodossa.
Roolipelitiedotuksen haastattelu

Päädyimme viime kuussa myös kotimaisen Roolipelitiedotuksen haastateltavaksi. Aiheina ylipäätään pelaamista, yhdistystouhuja ja tapahtumaorganisointia. Hieman tulevaisuuden suunnitelmiakin udeltiin. Mikäli roolipelaaminen kiinnostaa, niin Roolipelitiedotukseen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Se onnistuu kätevästi samalla, kun käy ihmettelemässä, mitä on haastattelussa menty möläyttelemään.

Löydät haastattelun täältä.


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kiitos kuluneesta vuodesta, teitte tapahtumistamme ikimuistoiset! Nähdään taas ensi vuonna pelien merkeissä, ja toivottavasti Pukki muistaa upeilla uusilla peleillä.


Toivottavat Pöllökarhujen tontut

Anita, Juha, Kristiina, Petteri, Riku, toinen Riku, Sofia ja Timo.