torstai 3. marraskuuta 2016

Merirosvoja, keskiaikaista jalkapalloa ja Batman - Miniatyyridemoja Pelipäivässä 19.11.Yhteistyökumppanimme Sotakone Miniatures on lupautunut esittelemään muutamia miniatyyripelejä Pelipäivässä 19.11. Jokainen näistä peleistä on sellainen, ettei sitä juuri ole vielä päässyt Porissa kokeilemaan, joten kannattaa ehdottomasti tulla ihmettelemään, mitä uusia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Olit sitten figupelien karaistunut veteraani tai vasta aiheesta kiinnostunut.
Freebooter's Fate  tarjoaa aikamoisen kattauksen merirosvoja, palkkasotureita, amatsooneja ja goblineita. Mordheim kohtaa Pirates of the Caribbeanin siis? Kai se on kuulkaa vaan parasta mennä itse selvittämään, että kuka on vienyt rommit... Puujalkojen todennäköisyys kasvaa sitäpaitsi liian suureksi, jos tuottaa pelille liian perusteellisen esittelyn.Freebooter’s Fate is a skirmish-level tabletop game for the 30mm range of Freebooter Miniatures. It’s got everything a swashbuckler’s heart could desire: rampacious pirates, dastardly goblins, stalwart Imperials, shadowy assassins, women with big guns, rum, gold and booty. With a thousand peg legs. Give it a go, you’ll love it. Arr!Batman Miniature Game tuskin sinäänsä esittelyjä kaipaa, koska kyseessä on BATMAN. Jollet kuitenkaan ole lepakkofani, niin pelin kadut näyttävät täyttyvän hurjaa vauhtia myös muilla DC:n hahmoilla.The Batman Miniature Game is a tabletop skirmish game featuring the powerful heroes and evil villains of the DC universe.
Will you join the Dark Knight against the mobsters who terrorize Gotham? 
Or will you join his enemies to bring chaos to the streets and take back the night?
Fight for the control of Gotham! Guild Ball on keskiaikaista (ja jonkin verran myös fantasiaa sisältävää) jalkapalloa (Jota ei tietenkään saa sekoittaa fantasia-jenkkifutikseen Blood Bowliin). Kyse on kuitenkin enemmän rajumpaa kontaktia ottavasta katufutiksesta, kuin perinteisestä pallon potkimisesta. Jalkapallohuligaanit on siis päästetty kentälle. Vaikka tappelut ovatkin osa peliä, niin se sisältää toisaalta myös hyvin paljon taktista syvyyttä ja erilaisten pelikuvioiden suunnitteluun on välillä paneuduttava.

Mob football is a game generally played between neighbouring towns and villages on feast days. Players on opposing teams clash to control a leather-wrapped inflated pig's bladder and attempt to kick it into the opponent’s goal. ... The powerful Guilds of the land have taken advantage of the huge popularity of the sport as another means to control the masses. ... Guild Ball was born amidst a blaze of interest and publicity and with it, a whole new business and revenue stream for the Guilds.

Näitä pelejä on siis luvassa Sotakoneen demopöydällä tapahtumassa. Odotamme mielenkiinnolla!