tiistai 1. maaliskuuta 2016

Olethan ajantasalla Luminyrkin ohjelmistossa?

Nyt myös roolipelejä tarjolla Luminyrkissä

Luminyrkki on jo tällä viikolla! Ihan kohta päästään pelaamaan! Viime viikon aikana ohjelmistoa on päivitetty jatkuvasti, joten kannattaa varmistaa, ettei mikään uutuuksista ole mennyt ohi silmien.

Ohjelmistohan löytyy omalta välilehdeltään tuosta ylhäältä tai tästä. Ajattelin poimia iloksenne sieltä muutaman kohdan

Alusta saakkahan kokoelmassa on ollut tottakai lauta-, kortti- ja miniatyyripelit ja nyt mukaan on saatu myös nelikon villein eläin eli roolipelit! Lauantaina kello 16.00 eteenpäin nimittäin ohjelmistosta löytyy nyt seuraavaa:

Gamemastering on demand 
Kiinnostavatko roolipelit? Päivystävä pelinjohtajamme Harri tutustuttaa sinut roolipelien ihmeelliseen maailmaan fantastisten seikkailujen kautta World of Dungeons roolipelin sääntöjä käyttäen. Sopii erityisesti aloittelijoille. Ilmoittaudu seikkailuun sähköpostilla osoitteeseen harkkari@hotmail.com Tai hyppää kyytiin vaikka lennosta pelinjohtajaa hihasta nyppimällä.

Aiemmin mainittu INVASION: New Jersey ei suinkaan ole ainoa pelintekijä, joka on tulossa peliään esittelemään. Lauantaina kello 13.00-16.00 on myös mahdollista testata toista kotimaista nimeltään Dale of Merchants.Näiden lisäksi esittelypelejä eli demoja on mm. seuraavista peleistä: Formula DTokaido, Boss MonsterCaverna, Munchkin: Adventure Time, Great DalmutiMagic The Gathering ja tarpeen vaatiessa pyrimme löytämään esittelijän vaikka pelille kuin pelille.

"Mätkyä" luvassa myös muutaman turnauksen verran

Nämä ja paljon muuta löytyvät siis tuolta ohjelmistosta, joten käykäähän ihmettelemässä.