perjantai 18. maaliskuuta 2016

Blood Bowl -liiga pyörähtää käyntiin huhtikuussaVasta eilen tuli kiljaistua, että 2.4. olisi pelipäivää tarjolla. Huhtikuussa kuitenkin tapahtuu vaikka kuinka paljon muutakin, joten tiedotteita saattaa lähiaikoina tipahdella siihen tahtiin, että huonommilla D20 heitoilla alkaa heikottaa.

Blood Bowl tuo pelien kuningaslaji on jo vuosia ollut monien porilaisten verenkierron tärkein ylläpitäjä. Pöllökarhut ottavat nyt soihdun vastaan edesmenneeltä Porin figuseuralta ja ryhtyvät osaltaan ylläpitämään paikallista Blood Bowl-kulttuuria ja tämän vuoden liigakausi onkin jo aivan nurkan takana! Tässä jatkumossa järjestyksessään jo kuudes Blood Bowl-liiga käynnistyy heti huhtikuun alussa ja sen tiedot löytyvät Sotavasara.netin foorumien liigaketjusta. Info julkistettiin eilen illalla ja tähän mennessä jo yhdeksän joukkuetta on ehtinyt ilmoittautua mukaan. Lupaava alku siis.

Liiga on siis avoin kaikille halukkaille ja ensikertalaisille se on jopa ilmainen. Kuten kaikki parhaat huumeet. Mikäli et kuitenkaan halua hypätä täysin kylmiltään liigamuotoon mukaan, niin vuoden kuluessa on varmasti paljon tilaisuuksia päästä tutustumaan peliin. Kannattaa olla aktiivinen ja kysellä paikallisilta harrastajilta ja vaikkapa seuran facebookissa tai tapahtumissa, niin esittelypelejäkin varmasti järjestyy.