tiistai 8. maaliskuuta 2016

Luminyrkki onnellisesti ja onnistuneesti takana

Kaistale alakertaa lauantailta - Kuvaaja: Jon Ekberg

Viikonlopun Luminyrkki on onnellisesti ohi. Tapahtumaa on helppo kutsua onnistuneeksi, sillä kaiken kaikkiaan kokonaisuus veti yli 200 maksavaa asiakasta, joista kyselytutkimuksen mukaan noin 80 saapui paikalle "vain alakerran takia." Tähän kun lisätään päälle vielä staffit, ohjelmanjärjestäjät ja yritysten edustajat, niin saadaan varsin kävijärikas tapahtuma. Ottaen huomioon, että osa väestä touhusi molemmissa kerroksissa, niin ei ole edes varmaan mikään venytys heittää, että noin sata ihmistä ihmetteli ja touhusi pöytäpelien parissa ainakin jossain vaiheessa viikonloppua. Harrastajia siis riittää. Ei hullummin yhdistyksen ensimmäisestä tapahtumanpuolikkaasta!

Tarkempaa tapahtumaraporttia saatte lukea vielä myöhemmin, kun ehditään keräämään kaikki tulokset ja tiedot ylös ja ennen kaikkea kuvaajat ehtivät käymään otoksensa läpi, niin pääsette jälkikäteenkin ihmettelemään, mitä kaikkea oli menossa.

Jos vierailit tapahtumassa, niin kerro ihmeessä palautetta olivat ne sitten risuja tai ruusuja. Parannettavaa toki tulevaisuuteen riittää, mutta tämähän olikin vasta ensimmäinen monista.

Seuraavasta tapahtumasta kuulette tottakai heti, kun se suinkin on mahdollista, joten huoli pois.


Ainakin yksi raportti viikonlopusta muuten jo löytyykin, sillä lauantaina tapahtumassa myyntipöytää pitänyt D-oom Products ehti jo kirjoittaa blogipostauksen reissustaan (englanniksi). Kannattaa käydä lukemassa.

X-Wingin yksilöturnausta ja Warmachine&Hordes-turnausta - Kuvaaja: Kristiina Seppä

Magic The Gathering -turnaus meneillään - Kuvaaja: Kristiina Seppä