torstai 24. maaliskuuta 2016

Pelipäivä Noormarkun kirjastolla 2.4.2016

Noormarkun oravallekin tuli kiire pelaamaan kirjastolle


Pöllökarhut ja Noormarkun kirjasto järjestävät yhteistyössä pelipäivän kirjastolla huhtikuun alussa. Ohjelmana pääasiassa sitä itseään eli runsaasti vapaata pelailua koko tapahtuman ajan. Paikalle sopii saapua omien pelien kanssa tai ilman. Kaikki ovat yhtä tervetulleita. Tulit sitten oman peliporukan kanssa testaamaan uusia pelejä tai vanhan pelin kanssa hakemaan uusia pelikavereita. Ja vaikka vapaasti pelaillaankin, niin tottakai paikalla on myös koko ajan pöllökarhuja valppaana auttamaan pelien sääntöjen kanssa, joten yksinään ei tarvitse oudon pelin sääntökirjan kanssa taistella.


Ohjelmistossa myös INVASION: New Jersey -pelin prototyypin demo eli mahdollisuus päästä ihmettelemään ja kokoilemaan tämän vasta tulevaisuudessa julkaistavan pelin testiversiota. Samainen peli siis kyseessä, kuin Luminyrkissä, joten jos jäi siellä välistä, niin nyt saat uuden mahdollisuuden. Valitettavasti pelin tekijä ei itse ole nyt mukana vastaamassa kysymyksiinne. Demo alkaa kello 16.00 ja kestää noin kaksi tuntia. 


Ne oleelliset tiedot tapahtumasta:

Pelipäivä launtaina 2.4.

Noormarkun kirjaston yläkerrassa 
Laviantie 4, Noormarkku 29600 Pori
Noormarkun kirjaston yhteystiedot
Kello: 13.00-20.00.
HUOM. Kello 13.00-14.00 kulku kirjaston pääovesta. Kello 14.00-20.00 kulku kirjaston sivuovesta (Sivuovi näkyy suoraan kirjaston parkkipaikalta) *
Vapaa pääsy elikkäs ihan täysin ilmainen.
Pöllökarhut tarjoavat tapahtumassa kahvit.
Kirjaston ympäristöstä löytyy myös kauppa ja muutamia ruokapaikkoja.

Mikäli kaipaat paikkaa kimppakyydissä tai tarjoat sellaista, niin voit hihkaista alle kommentteihin tai Facebookin puolella. Esimerkiksi sen omassa Facebook-tapahtumassa.


* Tämä on siis se sivuovi mitä etsitte 14.00 jälkeen:

Niin ja vielä yksi asia...

Tätä onkin kauheasti kyselty ja onnekseni voinkin siihen tässä samalla vastata elikkäs tapahtumassa on myös vihdoin mahdollista liittyä Pöllökarhujen jäseneksi. Kertoilemme ensi viikolla tarkemmin aiheesta lisää, mutta tuosta tapahtumasta alkaen se onnistuu!!!