maanantai 20. toukokuuta 2024

Vuoden 2024 vuosikokous: jatketaan vakaalla linjalla

22.3. pidettiin Pöllökarhujen vuosikokous ja uuden hallituksen ensimmäinen kokous. Näissä tarkistettiin vuosikertomus ja tilinpäätös, mutta ennen muuta linjattiin tulevaa toimintaa.

Vuosi 2023 oli Pöllökarhuille toiminnan vakautumisen aikaa, kuten aiemmassa blogauksessa todettiinkin. Tälle toivotaan jatkoa kuluvana vuonna ja keväkausi onkin ollut varsin onnistunut. Roolipeli-iltoihin on löytynyt uudet vetäjät ja lautapeli-illoissa on riittänyt pelaajia sekä moderneille peleille että mahjongille.

Peliohjelman järjestäminen erilaisissa tapahtumissa on Pöllökarhuille paitsi yleisön palvelemista myös tilaisuus kasvattaa omaa näkyvyyttään. Tapahtumakäyntejä pyritään siis jatkamaan tänäkin vuonna; kaupunginkirjaston järjestämässä Pelien yössä oltiinkin jo huhtikuussa.

Seuran hallituksen kokoonpano pysyi varsin samanlaisena kuin viime vuonnakin. Puheenjohtajan lippua heiluttaa edelleen Jarmo Niinisalo. Kaikki hallituksen vastuuhenkilöt löydät Tietoa seurasta -sivulta.

Jäsenmäärän kasvaminen olisi toivottavaa, mutta keinot jäsenhankinnan toteuttamiseen koettiin vähäisiksi. Pöllökarhujen toiminta on kaikille ilmaista, joten jäsenyydessä on kyse enemmänkin kannatusmaksusta. Toivottavasti toimintaa kannattavia jäseniä kuitenkin saadaan, koska yhdistystoimintaan liittyy mm. tilinhoitokuluja ynnä muita välttämättömiä maksuja, jotka pitäisi saada jotenkin hoidettua tulevaisuudessakin.

Tätä kirjoittaessa kevätkausi on melkolailla pulkassa. Roolipeli-illat menevät toukokuun lopussa kesätauolle, mutta kirjastolla järjestettävät lautapeli-illat jatkuvat koko kesän. Sinne siis, jos pelihammasta alkaa kolottaa!

Yksi tapa vähentää ruudun tuijottamista kesällä on lähteä
tiistai-iltaisin lautapelaamaan Pöllökarhujen kanssa. Kuva: Pixabay / geralt