lauantai 11. tammikuuta 2020

Yhdistyksen miniatyyrimaalauskilpailu järjestetään Pelipöytä tapahtumassaPöllökarhut ry ylpeänä julkistaa kolmannenn maalauskilpailunsa ja jatkaa näin satakunnan kovimpien miniatyyrimaalaajien metsästystä. Kilpailu käydään tällä kertaa lauantaina 8.2. Pelipöytä tapahtuman yhteydessä.


Säännöt:

* Töiden palautus tapahtuu tapahtuman alussa kello 14.00-16.00, MUTTA yleisö saa kuitenkin alkaa äänestää suosikkiaan jo kello 15.00. Kannattaa siis tuoda heti tapahtuman ensimmäisen tunnin aikana.
* Palkintojenjako pidetään wh40k-turnaukseen palkintojenjaon perään eli noin kello 20.20 kellarissa.
* Osallistumismaksua ei ole. Myöskään tapahtumaan osallistuminen eli pääsymaksun maksaminen ei ole edelletys kilpailuun osallistumiselle, vaan voit toimittaa työsi tapahtuman ovelle.
* Vain yksi työ / osallistuja
* Yksittäinen miniatyyri, ei ryhmiä.
* Kokorajoitus: Alustan koko maksimissaan 50mm x 50mm. Työn korkeus maksimissaan 100mm.
* Tuomaristo valitsee osallistujamäärästä riippuvan joukon voittajia ja jakaa mahdollisia kunniamainintoja. Lisäksi yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan.
 ** Tuomaristo ei itse saa osallistua varsinaiseen kilpailuun, mutta heillä on oikeus asettaa työ mukaan yleisöäänestykseen, koska se katsotaan avoimeksi kategoriaksi.
* Palkintoina on erilaisia tuotepalkintoja ja/tai lahjakortteja.
 ** Ja ennen kaikkea voittaja niittää todellista mainetta ja kunniaa.Tuomaristo:

Tuomaristona toimii kokenut maalausmyytinmurtajien tiimi, joiden silmältä ei välty yksikään maalaustekniikka oli työkalunasi sitten kynäruisku tai sivellin. Yhteenlaskettuja figuharrastusvuosia on kuin telkkarin erikoistehoste-esikuviensa trailereissa ja he ovat Riku Länsineva ja Petteri Palomäki. Lisäksi tuomariston maallikkojäsenenä jatkaa Riku Sulamäki. Vierailevat tuomarit ja muut muutokset tuomaristoon ovat mahdollisia.

Huomioimisen arvoista:
Tuomaristo laatii töiden arvostelun kirjallisena. Näin jokainen osallistuja saa siis aidon palautteen kilpailutyöstään, mikä voi auttaa häntä entisestään hiomaan taitojaan tulevaisuudessa. Kannattaa siis osallistua jo aivan tästäkin syystä. Maalauskilpailut ovat aina hyvä tilaisuus kehittää itseään harrastajana ja taatun palautteen ansiosta tähän kisaan osallistumisesta on varmasti entistäkin enemmän hyötyä. Tänä vuonna tuomaristolla on aikaisempaa vähemmän aikaa töiden läpikäymiseen, joten sillä voi olla vaikutusta palautteen kattavuuteen, mutta tärkeimmät vinkit varmasti välittyvät perille.

Tulokset:
Voittajat julkistetaan tapahtuman päätteeksi. Palaute töistä tulee nettiin tapahtuman jälkeen.


FAQ:
Q: Miksi työn kokoa on rajoitettu?
A: Miniatyyrin koolla ei olisi mahdollista saavuttaa kilpailussa etuuksia, mutta tahdomme tällä edesauttaa töiden turvallista säilytystä tapahtumassa ja helpottaa logistiikkaa.

Q: Onko miniatyyrien convertointi sallitua?
A: Kyllä, sehän on yksi oleellisista osista tätä harrastusta.

Q: Jollen ehdi maalata nyt, niin saanko osallistua jo aikaisemmin tekemälläni työllä?
A: Tietysti. Maalaustaidoissa suunta on aina ylöspäin, joten tällä ei ole mahdollista saavuttaa minkäänlaista etua.