torstai 23. maaliskuuta 2017

Lords of Waterdeep - Kartuta omaisuuttasi D&D:n maailmassa
Tervetuloa ystäväin! Istu hetkeksi alas ja tartu simatuoppiin, niin kerron sinulle jännittävistä tilaisuuksista ansaita itsellesi hieman kultaa tekemällä aivan vaivattomia sankaritekoja. Ai miten niin et ole soturi? No miksi sitten tuhlaat aikaani!? Tänne se tuoppi! SEURAAVA!!! Hei suippohattu kaipaatko jalokiviä meillä olisi tälläinen demoni...


Lords of Waterdeep on Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuva lautapeli, joka kääntää perinteisimmän D&D-asetelman ylösalaisin. Siinä missä roolipelissä pelaajat useimmiten omaksuvat seikkailijan roolin, jotka suorittavat erilaisia tehtäviä satunnaisille tahoille, niin Lords of Waterdeep istuttaakin pelaajat ylimystöksi, joka jakaa tehtäviä erilaisille sankarijoukoille. Pelimekaniikaltaan Lords of Waterdeep on perinteinen työläistenasettelupeli, joka on hyvin intuitiivinen ja helppo oppia.

Luminyrkissä perjantaina kello 19.30 on mahdollista tutustua tähän upean teemalliseen resurssihelvettiin. Pelaamme ensin pienen harjoituspelin, jossa systeemi tulee jo osallistujille hyvin tutuksi ja sen jälkeen otetaan toinen peli, jossa mahtavimmille Lordeille on tarjolla ryöstösaalista onnistuneiden seikkailuretkikuntien organisoinnista. Saalinjaossa tarjolla muun muassa kultaa ja rikkauksia tai ainakin zombeja ja Porin Pelikaupan lahjakortti.

Viisi nopeinta ehtii mukaan ja ilmoittautuminen tapahtuu alakerran infopisteellä. Ryöstöretki on maksuton.