keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Peliviikolla pelataan kunnolla!Marraskuussa vietetään kansallista Peliviikkoa 14.-20.11. ja se saavuttaa huippunsa lauantaina 19.11., jolloin vietään myös pohjoismaista pelipäivää ja kansainvälistä pelipäivää. Ymmärrätte varmasti jo, että tämä tarkoittaa paljon pelaamista ja näin myös Porissa! Peliviikon aikana on erilaisia tapahtumia muun muassa kirjastoilla ja museoissa. Niistä voitte lukea kootusta lisää tästä. Pääpäivänä lauantaina järjestetään keskustan nuokkarilla pelitapahtuma, johon kuuluu koko kirjo erilaisia pelejä. Retropeleistä mobiilipeleihin ja moderneista konsoleista pöytäpeleihin.

Pöllökarhujen kääpiöinsinöörit ovat Luminyrkistä saakka kaivaneet uusia tunneleita nuokkarin kellariin ja tuolloin lauantaina 19.11. valtaussuunnitelmat laitetaan täytäntöön. Luvassa on siis jälleen runsas kattaus erilaisia pöytäpelejä alakerrassa samalla, kun yläkerrassa on tarjolla digitaalisia pelejä.

Tapahtumaan on vielä kuukausi aikaa ja olemme luoneet sille blogiin taas oman sivunsa, jotta voitte sieltä keskitetysti seurailla, mitä pöytäpeliohjelmaa tapahtumassa tulee olemaan tarjolla. Oma Facebook-tapahtuma löytyy tottakai myös, niin ei pääse unohtumaan.

Tämä tapahtuma on muuten täysin pääsymaksuton!