torstai 29. syyskuuta 2016

Lautapelejä Nippori-tapahtumassa Nuokkarilla 8.10.2016Nyt olisi lautapelaamista tarjolla aivan Porin keskustassa, kun Pöllökarhut saapuvat nuokkarille Nippori-tapahtumaan lauantaina 8.10.

Nippori on Porissa jo vuodesta 2010 asti järjestetty japanilaisen kulttuurin ja populaarikulttuurin tapahtuma, joka tarjoaa erilaista ohjelmaa paikallisille harrastajille. Tapahtuma jakautuu kahteen osaan, joista ensimmäinen on Porin kaupunginkirjastolla päivällä ja jälkimmäinen keskustan nuorisotalolla heti perään illalla. Pöllökarhut ja lautapelejä löydät siis nimenomaan tästä jälkimmäisestä osiosta. Tapahtuman kokonaisen ohjelmiston löydät TÄSTÄ.

Eli vielä kerran lyhyesti:

Lautapelejä Nipporissa: Lauantaina 8.10.
Kello: 15.00 - 21.00
Paikka: Keskustan nuorisotalo, kerhohuone 3

Tuttuun tapaan paikalle sopii saapua omien suosikkipelien kanssa tai ilman.

Ja tosiaan seuraavaa pelikertaa ei tarvitse odottaa kuin pari päivää, sillä heti seuraavana maanantaina Pöllökarhut huolehtivat Noormarkku-viikon pelipäivän ohjelmasta.Ai niin ja vielä yksi asia...

Muidenkin nörttien kuin otakuiden kannattaa huomioida ohjelmistosta erityisesti myös illalla oleva Polygon Black bändin keikka. Tämä muun muassa Traconistakin tuttu bändi soittaa metallicovereita tunnetuista videopelimusiikeista. Kannattaa tutustua, sillä tälläistä tilaisuutta ei Porissa kovin usein ole.