lauantai 3. syyskuuta 2016

Kysely: Mitä pelejä haluaisit kokeilla?

Pelejä on maailmassa niin paljon, että näköä haittaa

Pöllökarhut järjestävät paljon erilaisia esittelypelejä, joissa on mahdollista päästä itse tutustumaan ja kokeilemaan jotakin peliä. Joskus nämä "demotukset" ovat toisen tapahtuman ohessa tai joskus jollekin pelille saatetaan varata kokonaan erillinen oma tapahtumansa. Nyt sinulla on helppo mahdollisuus kertoa, mitä pelejä tahtoisit näissä esittelyissä päästä testaamaan, sillä olemme tehneet aiheesta ihan erikseen oman kyselynsä.

Toimi näin: Mene kyselyyn, josta löydät listan pelejä. Äänestä pelejä, joita tahtoisit päästä kokeilemaan ja jos kaipaamaasi peliä ei vielä löydy listalta, niin lisää se ihmeessä mukaan.

Suosittelemme kuitenkin, että äänestät todellakin vain pelejä, joita haluaisit itse testata. Ymmärrämme, että houkutus äänestää omaa-vanhaa-suosikkia-jota-kaikkien-muidenkin-pitäisi-pelata on suuri, mutta se vain turhaan vääristää aitoja toiveita. Käytä tilaisuus hyödyksesi ja mieti mitä aukkoja todella haluaisit paikata omasta pöytäpelisivistyksestäsi. Oli kyseessä sitten kuumin uutuus tai vanha klassikko. Näin saamme tietää mistä peleistä erityisesti kannattaa järjestää esittelypelejä tapahtumissa ja näin palvella harrastusta paremmin

Huom: Kyselylomakkeen heikkoutena on, että voit lisätä vain yhden uuden asian listaan kerrallaan. Jos siis haluat lisätä useampia, niin vastaa siihen ensin syöttäen ensimmäinen oma ehdotuksesi tekstikenttään. Kun olet lähettänyt tämän vastauksen paina "change my answer" ja pääset palaamaan taaksepäin ja syöttämään listalle jälleen uuden asian ja niin edelleen. Äänestäminenhän onnistuu kätevästi vain rastittelemalla ovat toivomukset.


Juu se on tuo hieman rasittava sivu taas. Jos tiedät paremman kyselysivuston, niin vinkkaa siitä vaikka tähän alle kommentteihin.