perjantai 11. joulukuuta 2015

Ensimmäinen epävirallisen virallinen tapahtumaraportti eli liuta valokuvia

Jonkun ruotsin laivalta ostetut karkit levisivät pöydälle tai sitten kyseessä on Aavikon karavaanit Fantasy Flight Gamesilta

Viime lauantaina saimme tilaisuuden kokoontua vähän rennommissa merkeissä tekemään sitä itseään eli pelaamaan. Noormarkun kirjaston uusia tiloja pääsimme testaamaan porukalla lautapelien kera ja eihän niissä valittamista todellakaan ollut. Hitusen vaille parikymmentä henkeä kaikkiaan pyörähti paikalla ja pelejä riitti testattavaksi aikamoinen liuta. Itsekin pääsin testaamaan useampaa uutta tuttavuutta, mikä on tottakai aina hienoa ja muutenkin yksi erittäin hyvä puoli tälläisissä tapahtumissa. Itselle tai omaan peliporukkaan, kun ei kenelläkään voi mitenkään kaikki mielenkiintoiset pelit päätyä. Niin ja tietteks niin vallankumouksellista kuin se onkin, niin nörteillekin tekee aina välillä ihan hyvää tutustua uusiin ihmisiin ja löytää täten vaikka lisää sakkia siihen omaan peliporukkaan.

Sain jonkin verran valokuviakin napattua tapahtumasta, mutta kaikki kävijät ja pelit eivät niihin mitenkään osuneet, mutta kohtalainen kattaus kuitenkin. Ohessa nyt muutamia nappauksia.

Onnellinen pelaaja on pelejä pelaava pelaaja
Exploding Kittensiä pelattiin päivän aikana useampia kierros monella eri porukalla. Sori. 
Mahjong, jotta näytettäisiin hieman sivistyneemmiltä
SUPER DUNGEON EXPLORE: FORGOTTEN KING CAPS LOCK

X-Com. Koska X-Com lautapeli on jo kokemus sinäänsä
Tuolla jossain pöydällä pilkottaa vähän Tsuro, joka on vakava asia
Galaxy Trucker oli ehkä päivän mielenkiintoisimpia tuttavuuksia

Kuten pöytien kulmilta huomaa, niin lautapelejä tosiaan riitti paljon kuviin eksyneiden lisäksikin. Esimerkiksi...

Tv-shoppimaisesti; Eikä tässäkään vielä kaikki, mutta ei ihan kaikkea tarttunut muistikortille päivän aikana, kun olin kurja ja itsekäs ja pelasin itsekin välillä. Sori. Ensi vuoden hallitus on varmasti fiksu ja rekrytoi tapahtumiin oman kuvaajan. Lautapelien hovihankkijan. Hovimestarin. Kokin. Pelinjakajia. Nopanlämmittäjiä. Noppadiilerin. Bussin faneille. Jatkot. Wil Wheaton vois tulla kuvaaman jakson Tabletopia.

Taisin viime postauksessa luvata kertoa jotain tulevasta? No sehän tulikin tuossa jo tehtyä. Ei sitä nyt liikaa makeaa mahan täydeltä! Kerrotaan teille lisää vaikka ensi viikolla joululahjaksi. Tai joulu on kyllä vasta sitä seuraavalla viikolla. Pysykää kuulolla!