tiistai 4. elokuuta 2020

Syksy 2020

Hei, toivottavasti kaikilla on ollut tilanteesta huolimatta hyvä kesä! Kesä toki jatkuu vielä, mutta monet ovat lomansa jo viettäneet ja sitä saattaa alkaa miettiä, että milloin Pöllökarhujen toiminta jatkuu. Tarkoituksemme on aloittaa peli-illat jälleen heti syyskuun alussa, kun nuokkarin tilat palaavat kesälomilta. Jatketaan tuttuun tyyliin eli joka viikolla on tiistaisin roolipelejä ja joka toisella viikolla on torstaisin lautapelejä. 

Kukaan ei kuitenkaan tiedä, mikä tilanne syksyllä tulee olemaan koronan vuoksi, joten toimimme tilanteen mukaan. Peli-illoissa pätee sama ohje kuin kaikkialla muuallakin: Huolehdi hygienista ja pysy kotona, jos tunnet itsesi kipeäksi. 

Pöllökarhut on perinteisesti ollut syksyisin monessa tapahtumassa järjestämässä ohjelmaa. Näin tänäkin vuonna, jos tapahtumia ei ole poikkeustilanteen vuoksi peruttu. Ilmoittelemme näistä lähempänä tapauskohtaisesti. Tässä vaiheessa tiedämme jo, että Nippori siirtyy ensi vuodelle


Toivomme siis, että syksyllä voimme järjestää peli-iltoja taas normaalisti, mutta jos se ei ole mahdollista, niin lisäämme taas virtuaalipelaamisen määrää.  Loppukeväällä ja kesällä pääsimme jo harjoittelemaan etäpelaamista lauta- ja roolipelien osalta, joten pelaamaan päästään joka tapauksessa tavalla tai toisella ja sehän on tärkeintä!

Hyppää mukaan Pöllökarhujen Discordiin hakemaan peliseuraa, keräämään vinkkejä etäpelaamisesta tai ihan vain höpisemään harrastuksesta.