keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Pieni tiivistelmä kevätkaudesta 2020

Yksi yhdistyksen ensimmäisistä tapahtumista pidettiin myös Noormarkun kirjastolla


Pelipöytä on onnellisesti ohi ja roolipeli-illat ja lautapeli-illat ovat pyörineet jo vuoden alusta saakka kovaa vauhtia. Arkisin on siis ohjelmaa mukavasti, mutta mitäs kaikkea muuta on tiedossa ennen kesää?

Maaliskuu
Pidämme pari korttipeli-iltaa, kuten aiemmassa postauksessa mainittiin. Pääpaino siis keräilykorttipeleissä kuten Magic The Gathering ja Keyforge, mutta myös "lautapelipuolen" kortteja voi tulla tapahtumaan lätkimään.

Illat ovat torstaina 5.3. ja torstaina 19.3.

Huhtikuu
Noormarkun kirjasto on kutsunut meitä jälleen pitämään tiloissaan peli-iltaa ja tämä tapahtuu lauantaina 4.4. Tapahtuma on yhdistelmä kasuaalimpaa lautapelaamista ja vakavampaa harrastamista. Kevyiden lautapelien lisäksi luvassa muutamia raskaampia sekä ainakin Keyforge-turnaus. Tästä tapahtumasta tiedotetaan enemmän lähempänä. Löydät sen jo Facebookista.

Lauantaina 25.4. tapahtuu jotain uutta ja mielenkiintoista, sillä silloin järjestämme Nörttitytöt ry:n ja Nuokkarin kanssa yhteistyössä matkan Suomen Pelimuseoon Tampereelle. Bussikuljetus on lähtijöille ilmainen, joten kuluja tulee vain museon pääsymaksusta. Löydät sen myös Facebookista.

Toukokuu
Hmm no mitä haluaisitte?

Toivomuksia aivan kaikesta (myös toukokuun ulkopuolelle) voi lähettää Facebookissa, Whatsappissa tai vaikka sähköpostitse osoitteeseen pollokarhut@gmail.com

Eikä tässä tietysti muutenkaan kaikki kevään lisäohjelma, mutta ne mitä on tässä vaiheessa ehtinyt varmistua.