lauantai 10. elokuuta 2019

Syksyllä luvassa entistä enemmän roolipelejä!

Dungeons & Dragons: Ghosts of Saltmarsh-kampanja Pöllökarhuissa tänä syksynä

Pöllökarhut alkavat hitaasti heräillä kesäuniltaan ja paljon kaikenlaista on jo tiedossa syksyksi. Tuttuun tapaan näyttäydymme useissa porilaisissa tapahtumissa, mutta myös paljon kokonaan omaa toimintaa on luvassa ja sitä on entistäkin enemmän! Perinteiset lautapeli-illat nuokkarilla siirtyvät torstaille ja tiistait jäävät kokonaan roolipeli-iltojen käyttöön. Kyllä! Parhaimmillaan roolipelejä on siis luvassa syksyllä joka viikko!!!

Mutta se alkuhehkutuksesta ja asiaan...

Pöllökarhujen syksyn roolipeli-illat

Viime keväänä järjestettiin roolipeli-iltoja perinteisten peli-iltojemme lisäksi. Roolipelit saivat sen verran hyvän vastaanoton, että jatkamme niiden parissa syksylläkin.

Syyskauden tiistai-illat on tarkoitettu roolipelejä varten. Dungeons & Dragons -pelistä on tarjolla sekä jatkuvajuoninen kampanja että yksittäisiä kertapelejä, jotka vuorottelevat vuoroviikoin. Kampanjassa samat pelaajat ovat mukana koko syksyn, kun taas kertapeleissä osallistujat vaihtuvat viikosta toiseen. Jos siis roolipelaaminen ei ole entuudestaan tuttua, kertapelit ovat hyvä tilaisuus tutustua harrastukseen tarkemmin.

Roolipeli-illat alkavat virallisesti syyskuussa, mutta kampanjaa alustetaan jo elokuun puolella. Kampanjan oman pelimainoksen, keskustelun ja ilmoittautumisen löydät jo nyt Porin Pöytäpeliseuran keskusteluryhmästä (Facebook). Jos siis kampanjan pelaaminen kiinnostaa (olit sitten aloittelija tai konkari), niin riennä seikkailuun Pöllökarhujen kokeneen pelinjohtajan Sami Koposen luotsaamana.


Roolipelaajien huutoon siis vastataan! Mitä pelaamista Poriin tarvitaan lisää seuraavaksi? Kerro meille mitä reittiä tahansa.