perjantai 5. elokuuta 2016

Nuori Pori Harrastaa lauantaina 13.8.


"Nuori Pori Harrastaa on lapsille ja nuorille suunnattu Satakunnan monipuolisin harrastustapahtuma, joka järjestetään viidettä kertaa lauantaina 13.8.2016 Porin Kirjurinluodossa. Tapahtuman päätoimintamuotona ovat toimintapisteet, joissa kuka tahansa osallistuja pääsee ilmaiseksi kokeilemaan eri harrastuksia. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin vapaa-aikavirasto yhdessä noin 50 harrastustoimintaa järjestävän tahon kanssa. Haluamme tällä tapahtumalla tukea porilaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja aktiivista vapaa-aikaa, sekä paikallisia yhdistyksiä.
Tänä vuonna Nuori Pori Harrastaa jatkuu vielä iltaan saakka! Nuorten jatkot starttaavat Puuvillassa klo 18.00 ja jatkuvat klo 23.00 asti. Jatkot ovat k-13 ja päihteettömät. Pääsylippu jatkoille maksaa 3€."

Porin nuorisolle ollaan siis hienoja harrastuksia esittelemässä ja sanomattakin selvää on, että Pöllökarhut ovat menossa mukana! Kirjurista ette meitä kuitenkaan löydä, vaan pöllökarhuja ilmaantuu tyylikkäästi vasta tapahtuman jatkoille Puuvillaan, jossa seura pitää lautapeli-loungea, jonne halukkaat voivat aina bilettämisen lomassa piipahtaa pelaamaan erilaisia lautapelejä.

Tule paikalle!


Dungeons & Dragons @ Stranger Things