lauantai 6. helmikuuta 2016

Luminyrkki - pelitapahtuma Porissa 4.-6.3.2016

Blood Bowl - turnaus meneillään vuoden 2015 Luminyrkissä. 

Luminyrkki täyttää jälleen Porin keskustan nuorisotalon peleillä maaliskuun alussa. Alunperin Porin Taistelupelaajien videopelitapahtuma on laajentunut vuosi vuodelta enemmän myös pöytäpeleihin ja onkin luonnollista, että tänä vuonna Pöytäpeliseura rynnistää mukaan tukemaan tätä hienoa kokonaisuutta. Nuokkarin avarat tilat jakautuvat tapahtumassa yksinkertaisella logiikalla kahteen osaan; Yläkerta eli katutaso on tulvillaan videopelaamista ja alakerta eli kellari täytetään lauta-, kortti- ja miniatyyripeleillä. Tapahtuman koko viikonlopun kattava ranneke maksaa vaivaiset 5 euroa, jolla saa varmasti hankittua itselleen tukevan peliähkyn.

Raapustakaahan siis päivämäärä 4.-6.3.2016 ylös kalentereihinne, sillä se kannattaa pitää vapaana tätä varten. Tarkempaa ohjelmatietoa luvassa myöhemmin, mutta tiedossa on ainakin Magic the Gathering. X-Wing ja Warmachine/Hordes -turnauksia, sekä runsaasti lautapelejä esittelyssä ja vapaasti pelattavana. Tilaa myös riittää vielä useille ohjelmanumeroille, joten jos sinulla on toiveita tai vielä parempaa oma ohjelmanumero tarjolla, niin jätä kommenttia alle tai vaikka mailaa osoitteeseen furinji@gmail.com.

Facebookista löytyy Luminyrkille oma tapahtumansa, jota seurata ja miniatyyripelejä varten löytyy myös sotavasaran foorumeilta oma ketjunsa.