torstai 21. tammikuuta 2016

Hallituksen/Seuran perustamiskokous 3.2.2016

OLETKO SEN ARVOINEN?

Nyt on se hetki.

Kahden viikon päästä istumme pöydän ääreen ja toivon mukaan näiden henkilöiden joukosta tuon pöydän ympäriltä nousee pöytäpeliseuran hallitus ja sitä myötä myös itse seuran toiminta voi alkaa.

Kokous keskiviikkona 3.2.2016 kello 17.00 
Porin kaupunginkirjaston 2. kerroksen seminaarihuoneessa

Kokous on siis tarkoitettu ensisijaisesti hallitukseen pyrkimisestä kiinnostuneille, mutta toki myös muunlaisesta aktiivitoiminnasta innostuneet ovat tervetulleita tulemaan paikalle. Pelkkä paikalle tulo ei siis vielä tietenkään sido tai velvoita sinua mihinkään, mutta toki myös vastaavasti pelkkä läsnäolo ei välttämättä takaa hallituspaikkaa. Noh kaikki yhdistystoimintaan sopivat ymmärtävät nämä sanomattakin.

Ensimmäinen ja tärkein tavoite on tietysti hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten valitseminen. Jos (ja toivottavasti, kun) aikaa jää, niin tuore hallitus mahdollisten aktiivien avustuksella aloittaa ensimmäiset ja kiireellisimmät tulevaisuuden suunnitelmat ja toimenpiteet.

Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et jostain syystä pysty osallistumaan kokoukseen, niin laita välittömästi minulle sähköpostia osoitteeseen furinji(miukumauku)gmail.com

Pääsemmekö pian raaputtamaan bannerin keltaisen tarran pois?