maanantai 16. tammikuuta 2017

Pöllökarhut käynnistävät vuoden 2017 Noormarkun kirjastolla 28.1.
Uusi vuosi, uudet kujeet... Tai no, pöytäpelejä pelataan tänäkin vuonna. Pöllökarhujen vuoden ensimmäinen tapahtuma on Noormarkun kirjaston kanssa yhteistyössä järjestettävä pelipäivä. Nyt on hyvä sauma tuoda joululahjapelit testiin ja tulla nauttimaan hyvästä peliseurasta tuttuun Pöllökarhu-tapaan. Tapahtumassa on bonuksena tarjolla seurattavaa Blood Bowl –kentiltä, kun Pöllökarhujen Blood Bowl –kausi huipentuu finaaliin ja pronssiotteluun.


Paikka: Noormarkun kirjasto (Laviantie 4, 29600 Pori)
Aika: Lauantai 28.1.2017 klo 14.00 – 20.00

Tapahtuman idea on perinteinen: vapaata lautapelailua hyvässä seurassa. Tarjolla on rutkasti pelejä, mutta myös omia pelejä saa vapaasti tuoda pelattavaksi. 

Illan erikoisherkkuna on mahdollisuus seurata, miten kauden top 4 –joukkueet pärjäävät kun Blood Bowlin mitalit pistetään jakoon. Pronssiottelussa kohtaavat Jarkon Haaremin Herkut (örkit) ja Petterin Innsmouth Packers (kaaoskääpiöt). Finaalissa mestaruudesta puolestaan pelaavat Harrin Tamperkele Tapporauta (norset), sekä Juhan Knights of the Heptadecagonal Table (ihmiset). Samanaikaisesti pelattavia otteluita pääsee seuraamaan noin klo 15 alkaen.


Tapahtumassa pääsee myös tavan mukaan liittymään Pöllökarhujen jäseneksi. Tarkempaa infoa jäseneksi liittymisestä, sekä jäseneduista julkaistaan blogissa tulevina päivinä.