sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Tilaa itsellesi upea Pöllökarhujen t-paita heti ensimmäisten joukossaHyviä uutisia! Paljon kysytyt Pöllökarhujen t-paidat tulevat myyntiin kaikelle kansalle. Tilauksia otetaan vastaan ensimmäisen kerran ensi lauantaina 30.4. pidettävässä International Tabletop Day -tapahtumassa Pelikaupalla. Maksu suoritetaan etukäteen käteisellä tilauksen yhteydessä. Jäseneksi liittyminen on luonnollisesti mahdollista samassa tapahtumassa. Miksikö se on oleellinen sivumaininta? No tottakai siksi, että jäsenet saavat paidan tavallista kansaa edullisemmin!


Pöllökarhujen virallinen First Generation t-paita
Jäsenille 20 euroa
Ei-jäsenille 25 euroa

Värivaihtoehtoja on kaksi: 
Oranssi paita + Musta painatus
Musta paita + Oranssi painatus

Malleja ja kokoja on tarjolla seuraavasti:
Naisten t-paita, koot: XS-XXL
Miesten t-paita, koot: XS-XXXL

Joidenkin kokemusten mukaan nämä paidat ovat vähän normaalia pienempiä, joten jos yleensä aina mietit kahden koon välillä, niin kannattaa ehkä nyt valita se isompi vaihtoehto, jos haluat pelata varman päälle. Kauheaa eroa perinteisiin kokoihin ei kuitenkaan tuntuisi olevan, joten jos paitakokosi on yleensä vakio, niin jatka sillä.

Paidat tilataan heti, kun ennakkotilauksia on kasassa riittävä määrä. Emme siis ihan paria paitaa ala aina kerrallaan tilaamaan vaan odotamme, että useampi paita on listalla ja tilaus lähtee sitten vasta. Toimitusaika tämän jälkeen on normaalisti noin 2-3 viikkoa ja paidat toimitetaan tilaajille niiden saavuttua pääasiassa seuran tapahtumissa. Joskus saatamme järjestää myös ylimääräisiä tilaisuuksia noutaa paita.

Paidan hankkimalla tuet seuran toimintaa ja mikä parasta tunnustat väriä mitä tyylikkäimmällä tavalla!