Roolipeli-illat


Pöllökarhujen roolipeli-illat keväällä 2020

Pöllökarhut ry järjestää roolipeli-iltoja kerran viikossa. Illat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Pelaa yksittäisinä seikkailuina tai hyppää mukaan pidemmäksi aikaa jatkuvaan kampanjaan. Päätös on sinun.

Mitä: Roolipelejä
Missä: Porin keskustan nuorisotalon kerhohuone 3.
Milloin: Joka tiistai toukokuun loppuun saakka.
Mihin aikaan: Kello 17.00 - 20.00.
Ilmoittauminen: Ei ennakkoilmoittautumista.
Lisätietoa: pollokarhut@gmail.com

Alkuvuodesta pelataan neljää eri peliä vuoroviikoin niin, että joka tiistai on aina kaksi kampanjaa meneillään. Kampanja on vähän kuin tv-sarja: sama juoni jatkuu jaksosta toiseen eli roolipelien kohdalla pelikerrasta toiseen. Pelaaminen ei kuitenkaan edellytä kampanjaan sitoutumista, vaan paikalle voi tulla pelaamaan vaikka vain yhden illan verran. Sääntöjä ei tarvitse osata entuudestaan ja Pöllökarhut tarjoavat nopat, joten riittää, että tuo itsensä paikalle. Pelinjohtajamme huolehtivat lopusta.

Kampanjoiden on tarkoitus kestää maaliskuun puoliväliin saakka, jolloin tutkaillaan tilannetta. Siinä kohtaa on mahdollisuus muodostaa uudenlaisia kampanjoita loppukevääksi tai jatkaa tammikuussa aloitettuja kampanjoita kevään loppuun saakka.

Meneillään olevat kampanjat tammi-maaliskuu 2020

Kampanjan nimi: Suurkuninkaan miekka
Kuvaus: Paha keisari Zangavius on kaapannut vallan. Sankarit eivät voi sietää sortoa, joten he ovat liittyneet kapinallisiin viherhuppuihin. Keisarin suunnitelmien estämiseksi kapinallisten on löydettävä valtakunnan tarunhohtoisen perustajan Valius Yhdistäjän kadonnut miekka!
Pelisysteemi: Myrskyn Sankarit
Pelityyli: juonikeskeinen, toimintaseikkailu
Pelinjohtaja: Inka
Pelipäivät: parittomien viikkojen tiistai

Kampanjan nimi: Hiisilinnake
Kuvaus: Kun kaarti taisteli kapinallisia vastaan, hiisiemäntä katsoi tilaisuutensa tulleen. Hän johti klaaninsa valtaamaan kaartilaisten pohjoisen linnakkeen. Hiidet ovat tottuneet elämään kiertolaiselämää, joten he eivät itsekään tiedä, mitä seuraavaksi aikovat.
Pelityyli: hahmokeskeinen, kulttuurikeskeinen, simulationismi
Pelisysteemi: Dungeons & Dragons 5. laitos
Pelinjohtaja: Sami
Pelipäivät: parittomien viikkojen tiistai

Kampanjan nimi: Waterdeep Dragon Heist
Kuvaus: Tervetuloa Waterdeeppiin, pohjoisen kruununjalokiveen. Täällä tulette kokemaan mielettömän urbaanin seikkailun. Kuuluisalla seikkailijalla ja tarinankertojalla Volothamp Geddarmilla on sankareille tehtävä, joka käsittelee kahden varjo-organisaation tulehtuneita välejä.
Pelityyli: eläytyminen, hauskanpito
Pelisysteemi: Dungeons & Dragons 5. laitos
Pelinjohtaja: Elias
Pelipäivät: parillisten viikkojen tiistai

Kampanjan nimi: Lohikäärmeiden tyrannia
Kuvaus: Pitkin miekkarannikkoa on tavattu viisipäisen lohikäärmeen vaakunaa kantavia henkiköitä. Jotkut kuiskivat kultista, toiset rikollisista, mutta kohtaamisia on yhdistänyt aina lupaukset rahasta. Pelaajahahmot selvittelevät, mistä on kyse.
Pelityyli: seikkailullisuus, Forgotten Realms
Pelisysteemi: Dungeons & Dragons 5. laitos
Pelinjohtaja: Jesse
Pelipäivät: parillisten viikkojen tiistai