maanantai 4. huhtikuuta 2016

International Tabletop Day 30.4.2016 myös Porissa


Ameriikoissa valitessaan tämän vuoden päivämäärää International Tabletop Day:lle (Kaverien kesken ITTD) eivät huomioineet, että jossain pohjolan syrjäisessä kolkassa vietetään sellaista outoa tapahtumaa kuin "vappu." Pöllökarhuja moinen ei kuitenkaan hidasta, vaan kansainvälistä pöytäpelipäivää juhlitaan myös Porissa tänä vuonna lauantaina 30.4.

Pöllökarhut ja Porin Pelikauppa yhdistävät voimansa tämän pöytäpelaajien juhlapyhän eteen ja kutsummekin nyt teidät kaikki viettämään sitä kanssamme Pelikaupalle ja mitenpä päivää paremmin voisi juhlistaakaan kuin pelaamalla!

Lautapelit kainaloon, nopat pussiin, figupelit salkkuun, korttipakat taskuun ja pelaamaan muiden paikallisten harrastajien kanssa. Pöllökarhut huolehtii paikalle liudan pelejä tutustuttavaksi ja tottakai myös henkilöitä avustamaan tarvittaessa niiden opiskelussa. Pelikauppa on luvannut tarjota hieman naposteltavaa ja saattaapa luvassa olla joku rento MTG-turnauskin.

Tapahtumaan on vielä aikaa ja ohjelma varmaan hioutuu hieman lisää kuukauden edetessä, mutta näin aikaisessa vaiheessa teillä onkin täydellinen tilaisuus esittää toiveita, että mitä tahtoisitte tapahtumassa mahdollisesti tehdä tai mihin peliin olisi erityisen hienoa tutustua?

Facebookin käyttäjille löytyy toki jo tapahtuma, johon klikkailla itsensä mukaan.