keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

Ryhdy Pöllökarhuksi, koska kaikki haluavat Pöllökarhun

Jäseneksi liittyminen:

Liittymismaksu: 10 euroa.

Jäseneksi liittyminen onnistuu pääasiassa yhdistyksen tapahtumissa tai sähköpostilla. Jäsenedut saadaksesi sinun pitää kuitenkin ensin maksaa liittymismaksu. Maksu onnistuu tällä hetkellä vain käteisellä, koska yhdistyksellä ei ole vielä pankkitiliä. Tämä hankitaan myöhemmin yhdistyksen rekisteröimisen jälkeen, joka tapahtuu todennäköisesti vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Muita jäsenmaksuja ei yhdistyksellä täksi vuodeksi ole.

Lähettäessäsi jäsentiedot sähköpostitse mainitse seuraavat:
Etunimet, Sukunimi, Paikkakunta ja sähköposti. Mikäli käytät Whatsapp-sovellusta ja haluat liittyä yhdistyksen keskusteluryhmään kerro myös puhelinnumerosi. Laita otsikoksi "JÄSENTIEDOT" ja lähetä se osoitteeseen pollokarhut@gmail.com.

Liittymällä jäseneksi tuet suoraan yhdistyksen toimintaa ja näin edesautat peliharrastuksen leviämistä Porissa ja sen ympäristössä. Lisäksi saat tietysti seuran upean jäsenkortin ja pääset näin käsiksi nykyisiin ja tuleviin jäsenetuihin.

Jäsenedut:

Erilaisia etuja yhdistyksen jäsenille on tarjolla jo nyt ja lisää on luvassa tulevaisuudessa. Tarjolla tulee olemaan jäsenille edullisempia tuotteita ja alennuksia joihinkin osallistumismaksuihin, sekä tietysti erilaisia etuuksia asioitaessa Pöllökarhujen yhteistyökumppanien kanssa.

Porin Pelikaupassa asoidessasi saat ostoksistasi 10% -alennuksen vilauttamalla kassalla Pöllökarhujen jäsenkorttia

Verkkoshoppaillessasi Sotakone Miniaturesissa taas saat Pöllökarhujen jäsenenä tilauksiisi ilmaiset postikulut.

D-oom Productsin verkkokaupassa ja myyntipisteillä saat Pöllökarhujen jäsenenä 13%-alennuksen ostoksistasi. Alennuksen piiriin eivät kuitenkaan kuulu cd-levyt, nahkaiset noppakupit ja satunnaiset muut tuotteet, jotka ovat D-oomin yhteistyökumppanien tuotteita, joita myydään D-oom Productsin verkkokaupan kautta.

Lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat tilattua Pöllökarhujen t-paidan tavallista kansaa 5 euroa edullisemmin eli 20 euron hintaan. Lisätietoja tilaamisesta löydät täältä. Tilaa vaikka samalla, kun hoidat liittymismaksun.