maanantai 19. maaliskuuta 2018

Android: Netrunner Q4 liiga alkaa! (23.3.)

 

 Android: Netrunner Q4-liiga alkaa!

Lähettäjä: Owlbear Inc.
Vastaanottaja:
Kaikki

Aihe: White Hats


Hei!

Pöllökarhut ry- Porin Pöytäpeliseura aloittaa taas uuden liigamuotoisen turnauksen Android: Netrunnerista. Aloitamme 1. osalla 23.3. n. klo 17.00 Pelikryptalla. Liigan tarkoituksena on olla rennohko pelailutapahtuma aloittelijaystävällisyyttä unohtamatta! Osallistumiseen tarvitset ainakin yhden Android: Netrunner aloituslaatikon tai lainadeckit.

Seuraavaksi:
2. osa: 15.4. klo 14.00 Pelikryptalla
3. osa:


Homma toimii näin:

1. Pelataan useammassa sessiossa. Yhden session aikana pelataan enintään 2-3 kierrosta.

2. Palkintoja jaetaan niin kauan kuin niitä turnauspaketista riittää

3. Voittaja saa ensimmäisellä kerralla 3kpl alternative art kortteja ja kiinnityksen seuraavassa sessiossa toisen tason palkintoon. Jos voitat toisen kerran saat runner alternative art ID:n ja kiinnityksen pääpalkintoon (akryylitokenit).
4. Jokainen osallistuja saa yhden alternative art -kortin osallistumisesta. (Enintään kolme kpl)

5. Jos joku palkinto on loppu kun voitat saat automaattisesti seuraavan tason palkinnon
6. Pelit jatkuvat kunnes joku saa akryylitokenit
7. Ylimääräiset TO-palkinnot (1kpl akryylitokeneita ja 2kpl alt-art ID) jaetaan liigan lopuksi erityisillä perusteilla!



Osallistumismaksu on 5€ joka maksetaan vain kerran ensimmäisen pelisessiosi yhteydessä. Seuraavilla kerroilla ei tarvitse maksaa.




Pakanrakennus ja pisteytykset:
1. Et saa käyttää samaa factionia seuraavassa pelisessiossa (voit vaihdella edestakaisin jos haluat) etkä saa käyttää samaa ID:tä liigan aikana toistamiseen (poikkeuksena jos omistat vain core setin ID:t, jolloin joudut vaihtamaan vain factionia)
2. Uusin MWL ja FAQ ovat käytössä vain jos käytössäsi on huomattava määrä expansioneja. Jos mietit pitäisikö noudattaa rajoituksia, sinun todennäköisesti olisi syytä tehdä niin ;) Tarkoituksena ei ole rankaista sellaisia henkilöitä joilla ei ole vielä kovin suurta valikoimaa core setin ulkopuolelta.
3. Pelisessiossa pisteytys menee turnauspisteytyksen mukaisesti. Top cut on vain jos kahta kierrosta pelattaessa ykkösija on jaettu myös SoS (Strength of Schedule) perusteella. Tällöin jaettu ykkössija pelaa yhden pelin vastakkain ja puolet arvotaan.

Palkinnot:

1. taso: Alternative art Snare!-kortti
2. taso: Weyland: Builder of Nations alternative art ID
3. taso: Akryylinen Weyland Click Tracker