perjantai 11. elokuuta 2017

Vakiovuorot käynnistyvät taas, aloitus 24.8.


Kesä alkaa olemaan pikkuhiljaa loppusuoralla ja koulut alkavat taas. Onneksi syksyssä on jotain hyvääkin, sillä Pöllökarhut nousevat taas kesähorroksestaan ja järjestävät uusia pelitapahtumia. Muutamia turnauksia onkin jo mainostettu, mutta nyt myös kasuaalimmat pelaajat saavat tapahtumia osakseen, kun Pöllökarhut jatkavat vakiovuorojaan Porin Nuorisotalolla.

Joka toinen torstai pidettävät vuorot aloitetaan 24.8. ja aika on klo 16.00 – 20.00. Paikkana on siis Porin Nuorisotalo. Keväästä poiketen tapahtumat pidetään kerhohuone 3:ssa, joka on isompi kuin keväällä käytössä ollut kerhohuone. Mukaan mahtuu siis entistä enemmän pelejä ja pelaajia. Tapahtumat sisältävät vapaamuotoista pelailua, ja jos kaapista löytyy mieleisiä pelejä, kannattaa niitä ottaa mukaan. Varsinkin nopeammat pelit sopivat erityisen hyvin tapahtumien luonteeseen. 

Jos joku pidempi peli kiinnostaa, kannattaa asia ottaa puheeksi jo ennen varsinaista pelipäivää, niin voidaan varmistaa, että peli päästään aloittamaan ajoissa. Silloin kannattaa joko itse koettaa kerätä peliporukka kasaan, tai ilmoittaa siitä esimerkiksi pollokarhut@gmail.com kautta, niin voidaan pistää Pöllökarhujen puolesta kyselyä facebookiin.
Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat pelurit, ja kannattaa ottaa kiinnostuneet kaveritkin mukaan pelaamaan.

Aika: Torstai 24.8. klo 16.00 – 20.00
Paikka: Porin Nuorisotalo, kerhohuone 3, osoitteessa Isolinnankatu 12, Pori.