tiistai 20. kesäkuuta 2017

Pelikrypta - Uusi alan liike saapuu Poriin ja yhteistyökumppaneihimme


Nyt on hyviä uutisia Porin ja lähialueen pelaajille.

Uusi pelikauppa nimeltään Pelikrypta avaa ovensa Porissa heinäkuussa. Tulet löytämään tuoreen FLGS:n aivan kaupungin keskustan tuntumasta Itsenäisyydenkadulta. Pelikryptaan on tulossa valikoimiin se täysi kirjo pöytäpelejä eli lauta-, kortti-, miniatyyri- ja roolipelit. Facebook-tiedotteessaan Pelikrypta mainitsi jo useita valikoimaan saapumia pelejä ja niiden tuottajia.
"Valikoimasta löytyy mm. Games Workshop, Citadel, The Army Painter, Malifaux, Bushido, Magic: The Gathering, Dungeons & Dragons, Pathfinder, Batman Miniature Game, Infinity, Fantasy Flight Games, Myrskyn Sankarit, D-oom Products, Myrrysmiehet, Sarita Kotkavalkama ja paljon, paljon muuta! Ja ellei haluamaasi tuotetta löydy myymälästä, se kyllä hankitaan!"
Tarjolla on tottakai myös pelitilaa ja jos kryptan omat aukioloajat eivät jostain syystä satu riittämään, niin tilaa on kuulemma myös mahdollista vuokrata niiden ulkopuolellakin.

Pöllökarhut ovat käyneet jo hyvän aikaa keskustelua yhteistyöstä yrityksen kanssa ja liikkeen avajaisten jälkeen kuulette aiheesta lisää!

Seuraamalla Pelikryptaa Facebookissa kuulet lisää yrityksestä ja sen tulevaisuudesta.