tiistai 7. maaliskuuta 2017

New Angeles - Let's make a deal! - miniturnaus 25.03.2017

"Collateral damage is acceptable as long as we make a profit..."

Pöllökarhut ry - Porin Pöytäpeliseura järjestää miniturnauksen New Angeles lautapelissä lauantaina 25.03.2017 klo 19.00 alkaen osana Luminyrkki 2017 - tapahtumaa!New Angeles- lautapeli sijoittuu Android-maailmaan, jossa megayhtiöt yrittävät hyödyntää New Angeles kaupungin resursseja ja tehdä mahdollisimman paljon rahaa. Harkitsematon exploitaatio johtaa hallituksen puuttumiseen ja korporaatioiden temmellyskentän sulkemiseen. Pelaajat joutuvat tekemään diilejä keskenään ja taistelemaan resursseista samalla kun yrittävät tyydyttää kaupunkilaisten tarpeen, jotta Yhdysvaltain hallitus ei puutu asiaan. Jokaisella pelaajalla on oma salainen "kilpaileva yhtiö" ja heidän pitää saada enemmän rahaa kuin kilpailija, ellet ole liittovaltion kätyri! Pelissä yksi pelaajista voi olla liittovaltion myyrä, joka HALUAA että asiat menevät pieleen mutta ennen sitä yrittävät haalia riittävästi resursseja ajaakseen omaa asiaansa!

"Weyland has once again exceeded its obligations to the shareholders"
 


Mukaan mahtuu enintään kuusi pelaajaa. Turnaus on ilmainen! Pelin kesto on n. 2-3h. Säännöt käydään läpi ennen peliä ja sen aikana!

Rajoitetun osallistujamäärän takia otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia sähköpostilla osoitteeseen pollokarhut(at)gmail.com - laita viestin otsikoksi New Angeles-turnaus. Varaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Mikäli tilaa on, peliin voi osallistua myös paikanpäällä.

"Jinteki denies any responsibility for the Rutherford grid outbreaks"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti